Turcii s-au bucurat prea devreme de plecarea lui Marius Șumudică: „Să nu mai vină vreodată în orașul nostru sau în țara noastră!”

Turcii s-au bucurat prea devreme de plecarea lui Marius Șumudică de la Gaziantep FK, scenariu care părea inevitabil la un moment dat în cursul zilei de luni.

Însă, după cum se știe deja destul de bine, în cele din urmă antrenorul român în vârstă de 52 de ani a reușit în cele din urmă să îi convingă pe oficialii clubului să îi acorde credit în continuare.

Turcii s-au bucurat prea devreme de plecarea lui Marius Șumudică de la Gaziantep FK, cea care nu s-a mai produs în cele din urmă

Doar că înainte de acest moment, când ruptura părea sigură, jurnalistul turc Mehmet Erol Maraș, de la publicația locală Telgraf, a fost atât de entuziasmat la auzul veștii că sunt șanse mari ca Șumudică să fie îndepărtat, încât nu a mai așteptat un anunț oficial în acest sens și a semnat o opinie în publicația menționată anterior în care și-a manifestat bucuria legată de acest eveniment, care nu s-a mai materializat în cele din urmă.

El l-a atacat extrem de dur pe tehnicianul român, pe care l-a acuzat de lucruri foarte grave, cum ar fi anumite „inginerii” financiare pe care el le-ar fi făcut de-a lungul acestui al doilea mandat al său pe banca tehnică a celor de la Gaziantep FK.

„Şumudică a fost concediat! Aplauze preşedintelui Memik Yilmaz. Antrenorul clubului de fotbal Gaziantep, Şumudică, a fost alungat în cele din urmă înainte că acesta să poată obţine un profit mai mare. Plecarea lui Şumudică a fost o mare bucurie atât pentru Gaziantep, cât şi pentru fanii fotbalului. Acest om trimitea banii pe care i-a primit de aici în ţara lui ca valută străină”, a scris jurnalistul turc.

Demersul antrenorului român de a deveni cetățean turc nu a fost privit cu ochi buni chiar de toată lumea în această țară

De asemenea, el a ținut să sublinieze situația sportivă dificilă înregistrată de echipă în acest punct al sezonului și s-a referit și la demersurile întreprinse recent de Marius Șumudică pentru a deveni cetățean turc.

„A plecat după ce a dus echipa în zona retrogradării şi după ce a pierdut banii oraşului. Într-un final, preşedintele lui Gaziantep, Memik Yilmaz, a făcut ce era corect şi a luat decizia potrivită împreună cu conducerea.

De asemenea, acest om ar fi luat numele preşedintelui (n.r. țării) şi numele preşedintelui lui Gaziantep pentru a deveni cetăţean turc. Sunt încântat că nu i s-a mai dat oportunitatea”, a continuat Mehmet Erol Maraș.

„Sper ca acest om să nu mai vină vreodată în oraşul nostru sau în ţara noastră!”

În încheiere, jurnalistul a punctat și momentele în care Șumudică a „ieși în decor” în spațiul public din această țară cu diferite declarații sau reacții controversate și a concluzionat că românul nu ar mai trebui niciodată să fie numit în funcția de antrenor al lui Gaziantep FK.

„Sper ca acest om să nu mai vină vreodată în oraşul nostru sau în ţara noastră. De acum ne vom împotrivi conducerii atunci când va dori să-l mai numească antrenorul lui Gaziantep FK. Nu ne vom mai înclina românului cât timp îi avem pe copiii noştri. Şumudică a făcut de ruşine clubul cu acţiunile sale lipsite de etică şi de fair-play.

Vreau să-i mulţumesc conducerii şi lui Memik Yilmaz. Sperăm că putem obţine victorii şi să evităm zona retrogradării”, și-a încheiat el opinia.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare