Trădare la cel mai înalt nivel în interiorul FRF! Se fac strategii pentru alegerea viitorului președinte al federației! Cine ar fi alesul!

Se pune țara la cale în interiorul FRF. Anul 2024 nu aduce doar prezența naționalei României la turneul final din Germania, ci prevestește și o strategie prin care se are în vedere numirea unui alt președinte al Federației Române de Fotbal.

Răzvan Burleanu ocupă această funcție în acest moment, fiind la al treilea mandat, însă se plănuiește îndepărtarea sa, iar numele vehiculat pentru înlocuirea lui este unul extrem de interesant. Jurnalistul Decebal Rădulescu a făcut dezvăluiri, cu privire la oponentul lui Burleanu.

Vlad Munteanu, noul președinte al FRF

Potrivit spuselor omului de presă, Vlad Munteanu (43 de ani), fostul fotbalist de la Dinamo, VFL Wolfsburg (Germania) și Auxerre (Franța), este alesul celor de la Casa Fotbalului pentru funcția de președinte al Federației Române de Fotbal: „Înțeleg că la Federația Română de Fotbal se pregătește deja noul președinte. Toată lumea îl pregătește pe Vlad Munteanu. El va fi noul președinte al Federației”, a spus Decebal Rădulescu, potrivit digisport.ro.

Jurnalistul a continuat, discutând despre cei care susțin cauza lui Vlad Munteanu, menționând și „tabăra” cealaltă, din care face parte și Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF, „tabără” care nu îl dorește pe fostul jucător la „cârma” Federației.

„S-a format o tabără acolo, Vișan, Andrei Vochin, Vlad Munteanu, plus alți câțiva. Și mai e o tabără din care fac parte ceilalți, Stoichiță, Bodescu și ceilalți. Domnul Vișan înțeleg că a declarat în Federație: «Gata, e momentul să vină unul care a jucat fotbal, care e din fotbal». Tabăra cealaltă nu propune nimic deocamdată, nu are niciun candidat, dar nu-l vrea pe Vlad Munteanu președinte”, a mai adăugat Decebal Rădulescu, conform sursei menționate anterior.

Răzvan Burleanu, la al treilea mandat de președinte FRF

Răzvan Burleanu a fost ales pentru prima dată în funcția de președinte al Federației Române de Fotbal în primăvara anului 2008, în luna martie. Atunci, Gică Popescu era contracandidatul său, având susținerea multor foști colegi din „Generația de Aur”, însă „Baciul” a fost condamnat la închisoare în „Dosarul Transferurilor”, cu o zi înainte ca alegerile să aibă loc.

Președintele FRF, în vârstă de 39 de ani, poate ajunge în vârful ierarhiei din cadrul UEFA, după ce Aleksander Ceferin a anunțat că nu va mai candida la președinție, după congresul UEFA de la Paris.

Numele lui Burleanu este prezent pe lista unor posibili înlocuitori. Alături de acesta, Luis Figo, Predrag Mijatovic și Zvonimir Boban sunt văzuți drept compatibili cu funcția de președinte UEFA.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare