Tensiuni uriașe la Bayern! Starul curtat de Real Madrid nu vrea să își prelungească înțelegerea! Reacție dură din partea impresarului: „Ni s-a dat un ultimatum”

Există tensiuni uriașe în această perioadă la Bayern Munchen, în contextul în care clubul bavarez urmează să se despartă de antrenorul Thomas Tuchel la finalul acestui sezon și încă nu se știe cine îl va înlocui pe acesta.

De asemenea, din cauza situației sportive destul de dificile din acest sezon, ilustrate de faptul că gigantul din Bundesliga este pe cale să piardă titlul pentru prima dată după mulți ani, în favoarea lui Bayer Leverkusen, dar și de eliminarea prematură din Cupa Germaniei, în urmă cu doar câteva luni s-au operat schimbări masive la nivel de conducere.

Tensiuni uriașe la Bayern Munchen, legate de situația contractuală a lui Alphonso Davies

La toate acestea se adaugă acum și situația contractuală a lui Alphonso Davies, fundașul stânga canadian în vârstă de 23 de ani, considerat unul dintre cei mai buni fotbaliști din lume pe poziția sa.

El mai are contract cu Bayern până în iunie 2025, ceea ce înseamnă că din luna iulie a acestui an va intra în ultimul an din această înțelegere, sinonim cu faptul că bavarezii ar urma să îl piardă pe o sumă mult mai mică în comparație cu valoarea sa de piață sau chiar gratis la finalul stagiunii viitoare, în condițiile în care Davies reprezintă în acest moment o prioritate pentru Real Madrid.

În acest context, oficialii lui Bayern i-au făcut recent fotbalistului o propunere de prelungire a contractului, doar că impresarul său, Nick Huoseh, susține că s-a pus o presiune foarte mare pe „clientul” său, pentru că el a fost somat să dea un răspuns într-un timp foarte scurt.

Impresarul fotbalistului acuză presiuni din partea oficialilor clubului

„Este nedrept să primim un ultimatum din partea lui Bayern. Noi vom decide cum vom acționa la finalul sezonului, când va exista mai multă claritate în legătură cu proiectul și situația.

Este nedrept că Alphonso este atacat, în condițiile în care am fost aproape de o înțelegere acum un an, iar apoi întreaga conducere a fost înlocuită. Nu am auzit nimic de 7 luni. De altfel, în această perioadă am încercat chiar eu să contactez clubul, dar nu s-a întâmplat nimic.

Acum ni se dă un ultimatum și se presupune că trebuie să reacționăm în mai puțin de două săptămâni, deoarece clubul se află sub presiune și îi ia mult timp să se reposiționeze la nivel de conducere? Nu este deloc corect, în opinia mea.

Este un contract foarte important în cariera lui Alphonso și suntem nevoiți să luăm decizia fără să știm cine va fi antrenorul în sezonul viitor, sau cum va arăta echipa. Credem că este nedrept să reacționăm la acest ultimatum”, a spus Nick Huoseh pentru Bild.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare