Sorana Cîrstea – Sloane Stephens | turul 2 la Miami Open 2024. Ce spune românca despre al treilea meci cu americanca în acest an

Sorana Cîrstea joacă, vineri seară, împotriva americancei Sloane Stephens, în turul 2 la Miami Open 2024, la ora 23.00. Va fi pentru a treia oară în 2024 când cele două sportive se vor afla faţă în faţă.

Românca s-a impus în primul tur la Doha, cu 6-2, 6-3, iar Stephens şi-a luat revanşa la Indian Wells cu 6-0, 7-5.

Sorana mai vrea şi alte adversare

Sorana Cîrstea a glumit pe seama faptului că e a treia oară la ultimele 4 turnee la care a participat când în cale i-a ieșit Sloane Stephens.

”Sunt bucuroasă să încep în sfârșit competiția. La Indian Wells am terminat destul de devreme turneul și am avut aproape două săptămâni de antrenament. Sper să-mi găsesc jocul, să lupt și să câștig meciul.

Chiar glumeam că aș vrea să mai încerc și alte adversare. Sper s-o vedem pe Sorana de la Doha”, a spus Sorana Cîrstea pentru Digisport.

Românca şi Stephens se vor înfrunta pentru a cincea oară (2-2), două dintre dueluri având loc în acest an.

Stephens a eliminat-o pe Kerber

Sloane Stephens s-a calificat în turul 2 de la Miami Open 2024 după ce a învins-o pe Angelique Kerber, cu 6-2, 6-3. Americanca şi-a făcut, astfel, un cadou în ziua în care a împlinit 31 de ani.

Turneul de la Miami este dotat cu premii totale de 8.770.480 de dolari.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare