Sorana Cîrstea, reacție superbă, după calificarea spectaculoasă în semifinalele de la Dubai. „E cea mai mare revenire din carieră”. Video

Sorana Cîrstea s-a calificat în semifinalele turneului din Dubai, după un meci senzațional cu Marketa Vondrousova în care a salvat șase mingi de meci. Jucătoarea din România a acordat un interviu pe teren și a recunoscut că nu știe cum a reușit această revenire de poveste.

Sorana Cîrstea, uluită de succesul din partida cu Marketa Vondrousova

Sorana Cîrstea a fost condusă cu 6-2 și 5-1, în sferturile turneului de la Dubai, dar a reușit să salveze șase mingi de meci și a câștigat duelul. Jucătoarea din România a revenit senzațional în partida cu Marketa Vondrousova, campioana de la Wimbledon din anul 2023, iar la final a recunoscut că nu știe cum a reușit acest succes. Partida a durat două ore și 45 de minute și s-a terminat după trei seturi: scor 2-6, 7-6 (1), 6-2.

„Cred că e cea mai mare revenire din cariera mea. La 1-5 în setul doi, nici nu mă gândeam că voi câștiga, doar mă gândeam să lungesc punctele, dar, cumva, am reușit să obțin această victorie. Nici nu știu cum.

Sunt mândră de longevitatea mea din circuit. Îmi place să joc tenis, îmi place să simt acea adrenalină și să-i răsplătesc pe cei din tribună cu jocul meu. Știu că au fost și mulți români în tribune, le mulțumesc tuturor”, a declarat Sorana Cîrstea într-un interviu difuzat pe pagina de Twitter a WTA.

Sorana Cîrstea o va înfrunta în semifinale pe Jasmine Paolini. Sportiva din Italia ar fi trebuit să o întâlnească pe Elena Rybakina, dar rivala ei a abandonat, așa că a ajuns „fără luptă” în careul de ași al WTA 1000 Dubai.

„Cred că la acest nivel suntem foarte apropiate una de cealaltă ca valoare. Mă bucur că sunt încă în turneu și voi lupta mâine pentru șansa mea”, a mai declarat Sorana Cîrstea.

Sorana Cîrstea și-a asigurat în urma acestui succes un cec de 158.944 dolari și 390 de puncte WTA. În clasamentul WTA „live” are 2.223 de puncte și se află pe poziția cu numărul 21.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare