Simona Halep le transmite românilor vestea cea tristă. Este anunţul pe care nimeni nu dorea să-l audă de la jucătoarea noastră

Simona Halep a revenit luni în ţară, după ce a participat la turneul Miami Open 2024. Ea a fost eliminată de Paula Badosa (26 de ani, 73 WTA), scor 6-1, 4-6, 3-6.

Din păcate, chiar pe aeroport, jucătoarea noastră le-a transmis fanilor o veste proastă: şansele ca ea să participe la Jocurile Olimpice 2024 sunt infime.

Simona Halep nu are clasament WTA

Românca ar trebui să adune foarte multe puncte în clasamentul WTA, pentru a fi acceptată la JO Paris 2024. Ceea ce înseamnă că este necesar să obţină victorii. Momentan, ea nu apare în clasamentul WTA.

”Mi-aș dori foarte mult să mă calific, dar din ce am înțeles sunt șanse minime. La Paris se joacă Olimpiada, ar fi minunat, dar nu vreau să-mi fac speranțe prea mari. Nu am clasament și trebuie să fiu în primele 60 sau 70 ca să pot juca”, a spus Simona Halep, la sosirea în țară.

Halep se antrenează în România

Ce urmează pentru jucătoarea noastră? Antrenamente în România, alături de antrenorul Carlos Martinez (49 de ani). Sportiva a anunţat că se va pregăti pentru sezonul de zgură în București.

”Mereu l-am admirat pentru felul în care muncește pe teren (n.r.- pe Carlos Martinez) și pentru rezultatele obținute cu jucătoare pe care eu le-am admirat. Kuznetsova este una dintre preferatele mele. Am discutat cu Darren (n.r.- Cahill) despre antrenor și am ajuns la concluzia că vreau să încerc o perioadă cu Carlos.

Da, o să vină la București. O să rămân să mă antrenez aici. Carlos o să ajungă săptămâna viitoare. Am discutat ceva despre acest lucru (n.r.- participarea la turneele de la Roma și Madrid), dar nu s-a hotărât nimic. Îl aștept pe Carlos și o să luăm o decizie.

M-am simțit foarte bine, a fost o nouă experiență și pentru mine. Mă bucur că am luat această decizie să merg la Miami. Nu simt presiunea unui turneu, joc de plăcere. Nu știu cât voi mai juca, dar am câștigat ce era de câștigat, iar acest lucru mi-a dat încredere ca om”, a spus Simona Halep.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare