Simona Halep îi spulberă visul tatălui său: „Este mult prea departe”

Simona Halep nu are încredere că poate împlini dorința exprimată de tatăl ei Stere în spațiul public la scurt timp după ce s-a aflat decizia TAS în legătură cu reducerea suspendării jucătoarei de tenis în cazul de dopaj, de la patru ani la nouă luni.

Părintele sportivei din Constanța a spus că își dorește ca aceasta să reușească să ajungă din nou pe primul loc în clasamentul WTA, deși a admis și el că este vorba despre un deziderat foarte greu de atins în contextul dat.

Simona Halep nu crede că poate ajunge din nou pe primul loc în lume, așa cum a spus tatăl său că și-ar dori

Întrebată și în legătură cu acest subiect la scurt timp după ce a aterizat în aeroportul Otopeni la sosirea de la Lausanne, Simona Halep a spus că acest vis i se pare unul destul de nerealist în acest moment.

„Tata a avut mereu încredere exagerată în mine. Nu o să-l contrazic, dar va fi destul de greu. Este un vis mult prea departe să spun că voi ajunge iar numărul 1 mondial.

Am fost acolo, e deosebit să fii acolo, dar e foarte greu. În perioada aceasta vă spun sincer că nu m-am uitat foarte mult la tenis pentru că era cumva o suferință să mă uit și să știu că nu am voie să joc.

Dar nivelul pot să spun este destul de ridicat. Cel puțin în top 10, fetele au o putere extraordinară și joacă un tenis bun”, a spus Simona Halep.

Ce comentarii a făcut Stere Halep în legătură cu situația fiicei sale

Pe lângă exprimarea acelei dorințe, Stere Halep și-a arătat și dezamăgirea față de cum s-au raportat anumiți oameni din România față de scandalul de dopaj în care a fost implicată fiica sa.

„Știam de prima dată că așa se va întâmpla. V-am declarat că Dumnezeu va rezolva problema și așa se întâmplă. Ne simțim puțin supărați, nu trebuia să se întâmple ce s-a întâmplat, dar asta e, riscurile vieții.

Am spus că Dumnezeu va face dreptate că noi suntem curați față de Dumnezeu și Domnul a făcut dreptate. (n.r. Îi e dor să se întoarcă pe terenul de tenis?) Da, da, mereu a spus-o.

Ați văzut că făcea și antrenamente, nu a întrerupt, se menținea în formă. Încă nu putem să știm când va fi pregătită de competiție. A afectat-o, normal. Noi vrem să fie iar numărul 1, dar nu putem decide ce se va întâmpla.

Atât timp cât nu ești pătat în suflet, totul se rezolvă, dar cu răbdare. Multe voci și din România au condamnat-o pe Simona că e trișoare, uite că nu e”, a spus Stere Halep, citat de digi24.ro.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare