Prima declarație a lui Stere Halep, după victoria uriașă a fiicei sale la TAS: „Multă lume a vorbit-o de rău. Numai părinte să nu fii”

Stere Halep, tatăl jucătoarei de tenis din România, a oferit o declarație despre reducerea suspendării fiicei sale. Simona Halep, care a câștigat două turnee de Grand Slam în carieră, a primit o veste minunată, în urma apelului de la Lausanne. Suspendarea acesteia de patru ani a fost redusă la nouă luni.

Fostul număr 1 din clasamentul WTA poate să revină imediat în circuit, în urma aflării deciziei celor de la TAS, întrucât cele nouă luni de suspendare au fost ispășite din vara anului precedent.

Declarație clară a lui Stere Halep: „Știam că Dumnezeu va rezolva problema!”

Tatăl Simonei Halep a vorbit, după aflarea veștii că fiica sa se poate întoarce pe terenul de tenis. Stere Halep s-a arătat fericit pentru reducerea suspendării pe care fiica sa a primit-o, considerând că s-a făcut dreptate. A făcut afirmații despre cei care au arătat-o cu degetul pe fata sa, menționând că nu este ușor ca un părinte să își vadă copilul în situații de acest fel.

„Pentru ce, felicitări? Ştiam de prima dată că aşa se întâmplă, eu v-am declarat de prima dată că Dumnezeu va rezolva problema. Multe voci au condamnat-o pe Simona. Suntem puțin supărați, nu trebuia să se întâmple ce s-a întâmplat. Nu am sunat-o pe Simona, o voi suna, ea este la Dubai. Dacă vă puneți în locul unui părinte, în locul meu, veți vedea ce greu este. Numai părinte să nu fii”, a declarat Stere Halep

Acesta a continuat, discutând despre revenirea fiicei sale în circuitul WTA. Stere Halep a confirmat faptul că Simona Halep s-a antrenat pe parcursul perioadei suspendării, pentru a se menține în formă.

„Mereu a spus că vrea să revină”

„Mereu a spus că vrea să revină. După cum știți, și postările pe care le-a făcut, a făcut pregătirea. Nu a ezitat să se mențină în formă. Și eu mă întreb când va reveni, nu putem să știm când va fi pregătită pentru competiții.

Cum să nu fie afectată cariera, i-au fost luate toate punctele. Normal că a fost afectată. E posibil să vă mint, nu știu cum o să fie. După cum o știți, așa se va întâmpla (n.r. va reveni mai puternică). V-am spus de prima dată, am fost liniștit, știam că se va face dreptate, atâta timp cât nu ești pătat. Răbdarea e cel mai scurt drum către Dumnezeu. Dacă avem, ajungem acolo”, a mai adăugat Stere Halep.

  • Simona Halep a fost suspendată în octombrie 2022, ulterior participării la US Open. Poate evolua la Miami Open, turneu care începe peste două săptămâni.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare