Simona Halep, atacată după ce a revenit la turneele WTA: „Trișorii scapă întotdeauna”

Simona Halep a avut câştig de cauză la TAS, for ce i-a redus suspendarea la doar 9 luni, de la 4 ani. Asta înseamnă că sportiva noastră poate reveni în competiţiile oficiale.

Primul turneu la care va evolua fostul nr. 1 WTA este cel de la Miami Open 2024.

Fiul lui Jimmy Connors, atac la Halep

Fiul fostului lider mondial ATP Jimmy Connors a avut un discurs dur la adresa jucătorilor testați pozitiv pentru substanțe interzise. Bărbatul n-a fost deloc impresionat că românca a avut succes la TAS.

”Un proverb vechi spune că trișorii scapă întotdeauna. Dacă ne uităm la istoria tenisului, numărul jucătorilor care au fost suspendați pentru dopaj este destul de mic.

Apoi, cei asociați cu aceste lucruri nu sunt nume mari în tenis. Da, una dintre acestea a fost Sharapova, poate și Halep. Dar îmi spui că în tot sportul, cu toate aceste testări, sunt doar câțiva jucători care trișează?”, a spus fiul lui Jimmy Connors, preluat de tennisuptodate.com.

Când joacă Simona Halep la Miami Open 2024

Duminică, 17 martie, este programată tragerea la sorți a tabloului feminin de la turneul care se desfășoară la Hard Rock Stadium din Miami Gardens. Întâlnirile din runda inaugurală de pe tabloul feminin vor avea loc marți, 19 martie, și miercuri, 20 martie.

Altfel, Simona Halep doreşte să revină în echipa României. Încearcă şi calificarea la Jocurile Olimpice.

”Îmi doresc să joc la Jocurile Olimpice şi voi face tot ceea ce trebuie ca să pot să mă calific, însă sunt şanse minime.

Horia Tecău mi-a scris un mesaj, i-am spus că ne întâlnim la Miami şi discutăm, e mult mai bine faţă în faţă”, a declarat Simona Halep.

De remarcat că jucătoarea noastră a avut parte, în general, de o susținere importantă din lumea tenisului. Numeroase jucătoare de tenis din circuitul WTA și-au arătat sprijinul, printre acestea aflându-se Angelique Kerber, Ashleigh Barty sau Petra Kvitova.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare