Simona Halep a primit o nouă lovitură din partea duşmancei Caroline Wozniacki. Daneza i-a „furat” locul de la Jocurile Olimpice 2024

Simona Halep trage speranţă că ar putea evolua la Wimbledon 2024 datorită unei prevederi de regulament, dar în privinţa prezenţei la Jocurile Olimpice de la Paris 2024 zarurile sunt aruncate.

Jucătoarea de 32 de ani nu merge în Franţa. De ce? Pentru că nu îndeplineşte mai multe criterii sportive, iar invitaţiile au fost deja împărţite.

Caroline Wozniacki a primit un wild-card

Caroline Wozniacki a primit unul dintre cele două wildcarduri acordate de ITF pentru Jocurile Olimpice. Chiar daneza a anunţat că a primit garanții de la organizatori că va fi prezentă în capitala Franței, chiar dacă clasamentul din prezent nu o ajută, conform eurosport.ro.

Lupta pentru al doilea wildcard pare a se da între Angelique Kerber și Emma Răducanu, fosta campioană de la US Open 2022 părând să aibă o șansă în plus, mai susţine sursa amintită.

Astfel, Simona Halep a rămas pe dinafară.

Wozniacki a contestat-o pe Halep

Caroline Wozniacki i-a atacat pe sportivii care revin în circuit, în urma unei perioade de suspendare. A punctat că Halep trebuia să o ia de la capăt, de jos, dar românca a jucat direct pe tabloul principal de la Miami Open 2024.

„În primul rând, întotdeauna mi-a plăcut Simona. Am avut întotdeauna o relaţie bună. Cred că părerea mea despre dopaj este aceeaşi. Întotdeauna mi-am dorit un sport curat, corect pentru toată lumea. Este opinia mea. Din nou, nu mă refer direct la Simona, dar dacă cineva trişează intenţionat, dacă cineva a fost testat pozitiv pentru dopaj…

Înţeleg de ce un turneu vrea să aibă o mare vedetă, dar cred… nu este o critică la adresa nimănui… dar este convingerea mea personală, nu cred că oamenii ar trebui să primească wild card-uri după aceea.

Este evident că situaţia Simonei a trenat mult timp. I s-a redus suspendarea. Nu a fost o exonerare, ci o reducere a pedepsei. Îmi doresc o luptă corectă. Întotdeauna am fost o sportivă foarte cinstită şi întotdeauna m-am uitat la tot ceea ce am luat. Chiar şi când iau Tylenol este ceva ce verific de două, de trei ori”, a afirmat Wozniacki.

Simona Halep a avut un răspuns pentru Caroline Wosznicki.

„Nici nu m-am mai gândit la acest subiect. Pot să repet ce am mai zis. Ar fi bine să citească decizia TAS mai bine. Iar dacă nu înțelege, să i se traducă”, a declarat Simona Halep.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare