Semne de îngrijorare pentru Simona Halep! Specialiștii au vorbit despre problemele sportivei din România

Miercuri, Simona Halep (32 de ani, 1.149 WTA) s-a retras în timpul meciului cu McCartney Kessler (24 de ani, 123 WTA), de la Trophee Clarins.

Simona Halep continuă să fie urmărită de ghinion

Sportiva din România a acuzat din nou probleme medicale, așa cum s-a întâmplat și la Madrid, și a abandonat meciul în setul al doilea, la capătul căruia reușise să se impună.

Chiar dacă și-a pus mari speranțe după revenirea în circuit, Simona Halep întâmpină dificultăți, iar specialiștii au vorbit despre situația din prezent a fostului lider mondial WTA.

Revenirea mult așteptată a Simonei Halep pe circuitul de tenis după suspendarea ei pentru dopaj s-a dovedit a fi o provocare plină de obstacole. Românca, aflată în prezent pe locul 1149 în clasamentul WTA, abia a reușit să joace două meciuri, fiind afectată de problemele fizice care i-au dat toate planurile peste cap.

După aceste eșecuri, rămâne să vedem care va fi evoluția genunchiului său și speranța că își va putea recăpăta cea mai bună versiune pe terenul de tenis„, au notat cei de la MatchTenis.com.

Simona Halep s-a retras de la Paris

Inițial, ea a solicitat intervenția fizioterapeutului turneului, care i-a aplicat un plasture, iar ulterior, după ce a mai jucat câteva minute, a luat decizia de a abandona, la scorul de 3-2 pentru adversara sa.

Este a doua accidentare suferită de Simona Halep, după doar al doilea meci oficial disputat de ea în circuitul WTA, din momentul revenirii pe teren. Anterior, în timpul partidei pierdute la Miami în trei seturi cu Paula Badosa, românca a acuzat dureri la umăr, dar nu a abandonat atunc.

Ulterior însă, ea nu a mai participat la meciul României cu Ucraina de la jumătatea lunii aprilie din „Billie Jean King Cup” și nici la turneele de la Oeiras și Madrid, motivând că are nevoie de mai mult timp de recuperare după problemele suferite în Florida.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare