FOTO | Scene incredibile! Ultrașii dinamoviști s-au ironizat între ei pe Cluj Arena! Ce mesaj a fost afișat la partida din Ardeal

Meciul dintre U Cluj și Dinamo a reprezentat un prilej pentru ultrașii dinamoviști de a se ataca reciproc. Câțiva dintre susținătorii fanatici ai echipei bucureștene, care au făcut deplasarea în Ardeal pe data de 4 mai, i-au ironizat pe cei care nu s-au prezentat la penultimul duel din play-out-ul SuperLigii, extrem de important în ceea ce privește salvarea lui Dinamo de la retrogradare.

Desfășurarea evenimentelor din meciul de pe terenul elevilor lui Ioan Ovidiu Sabău a fost una de-a dreptul nebună. După doar șase minute, Daniel Popa, fostul atacant al „câinilor”, a deblocat tabela de marcaj. În semn de respect pentru suporterii alb-roșii, acesta a ales să nu se bucure, ridicând mâinile în aer, semn că i-a părut rău pentru reușita sa. Ahmed Bani a stabilit scorul pauzei, după golul marcat în minutul 37.

Debutul actului secund i-a adus pe dinamoviști în avantaj, întrucât Milanov a punctat cu un șut fenomenal în vinclul porții lui Gorcea, în minutul 48. Portarul Adnan Golubovic a comis o eroare colosală 13 minute mai târziu, iar Dorinel Oancea a restabilit egalitatea pe „Cluj Arena”. Dinamo părea că se îndreaptă spre salvarea de la retrogradare, dat fiind faptul că Pavicic a marcat ceea ce părea a fi golul izbăvirii în minutul 88. Din păcate pentru trupa lui Zeljko Kopic, blestemul finalurilor de meci și-a spus iarăși cuvântul. Astfel, U Cluj a egalat în minutul 90+1. Inițial, Ovidiu Bic a fost creditat pentru gol, însă ulterior reușita i-a fost atribuită lui Lucas Masoero.

Ultrașii dinamoviști și-au bătut joc de cei care nu s-au prezentat la meci!

Pe parcursul duelului dintre Universitatea Cluj și Dinamo, o parte dintre ultrașii „câinilor” care au făcut deplasarea în Ardeal i-au ironizat teribil pe ceilalți susținători ai echipei, care nu s-au prezentat pe stadion. Acest lucru a putut fi pus și pe seama faptului că partida s-a disputat cu doar câteva ore înaintea Învierii Domnului.

„Ultrașii prezenți în deplasare
Salută ultrașii pt. care
Efortul a fost prea mare”
, s-a arătat în mesajul afișat de grupul „021” pe Cluj Arena.

Sursă Foto: Profimedia

Pe parcursul acestui sezon, în galeriile lui Dinamo, căci vorbim de „Peluza Cătălin Hîldan”, „Peluza Sud” și de alte grupuri care au ales să se rupă de aceste două entități, au avut loc nenumărate conflicte și discuții. La începutul stagiunii, mai multe grupuri din PCH au luat hotărârea de a pleca în alte părți ale stadionului. De asemenea, cei de la „021”, care au afișat mesajul de mai sus pe Cluj Arena, au plecat de lângă ultrașii de la „Peluza Sud”.

După semi-eșecul cu U Cluj, fanii lui Dinamo i-au luat la rost pe fotbaliștii lui Zeljko Kopic

Ulterior unui nou final de meci de coșmar în care gruparea bucureșteană a ratat victoria în prelungiri, suporterii lui Dinamo nu au mai rezistat și i-au „dezmembrat” pe jucătorii echipei în parcarea stadionului „Cluj Arena”.

„Promovarea de anul trecut e o minicună. Ne trezim la realitatea crudă! Înseamnă că nu meritam acea promovare. Acum ne trezim… Vouă vă convine pata asta? Dacă retrogradați, cine rămâne? Amzăr, rămâi? Patriche, rămâi?

Nu mai contează cine rămâne, pentru că noi trebuie să luăm rușinea de la capăt. Și o vom face. Dar, băi, nu mai putem cu rușinea asta!”, au transmis suporterii.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare