Gigi Becali îl face KO pe Mihai Stoica, după scandalul de la Rapid. „Nici nu concep așa ceva”

Gigi Becali suflă și în iaurt, după ce a văzut ce au pățit rivalii de la Rapid cu jucătorii care au plecat din cantonament și și-au petrecut noaptea în club. Patronul FCSB nici nu se gândește că la echipa lui s-ar putea întâmpla așa ceva și i-a transmis un mesaj lui Mihai Stoica. Președintele Consiliului de Administrație a fost avertizat că el ar fi considerat vinovat, dacă se va întâmpla așa ceva.

Gigi Becali, avertisment pentru Mihai Stoica

Gigi Becali scuipă-n sân după ce a văzut ce au pățit rivalii de la Rapid, în urma meciului pierdut cu Poli Iași. Alexandru Albu și Andrei Borza au plecat din cantonament și au fost fotografiați într-un club de fițe. Dan Șucu a făcut scandal și a anunțat că fotbaliștii vor fi amendați, iar în această dispută a apărut și antrenorul Cristiano Bergodi care a anunțat că cei doi fotbaliști au fost excluși din lor pentru două zile.

Patronul FCSB i-a transmis un avertisment lui Mihai Stoica și i-a spus că dacă așa ceva se va întâmpla la FCSB o să considere că el este cel responsabil.

„Nici nu concep așa ceva, nu se poate întâmpla. Dacă se întâmplă, Meme e de vină. Nu mă bag să comentez la alții, vorbim la modul general. E de vină Meme, antrenorul, cei ce administrează echipa. Ei sunt de vină”, a declarat Gigi Becali, la ProSport.

Gigi Becali, cucerit de un jucător din SuperLiga

Gigi Becali a anunțat că din sezonul viitor Musi, jucător împrumutat la Petrolul, se va întoarce la FCSB. Atacantul a progresat foarte mult și în plus este eligibil și pentru regula U21 impusă de FRF.

„Îmi place de el, dar nu e un jucător de multe milioane de euro. Îmi place, are tehnică, vede bine jocul, driblează. (n.r. – Îl păstrați la vară?) Îl iau la vară, deja s-a văzut că e jucător. (…) Fotbalistul de multe milioane de euro rupe plasele la 18-19 ani. N-avem niciunul în România”, a mai spus Gigi Becali.

Alexandru Musi a jucat 28 de meciuri (2111 de minute) în toate competițiile sezonului la Petrolul. A marcat de cinci ori și a oferit și trei pase decisive.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare