„El e numărul 1. Dacă greșește, nu mă supăr”. Gigi Becali a cerut, CCA s-a conformat. Cine va arbitra derby-ul Rapid – FCSB

Gigi Becali a avut o singură doleanță în legătură cu brigada de arbitri de la meciul Rapid – FCSB, programat să se dispute sâmbătă seară pe Arena Națională în ultima etapă a sezonului regulat din această ediție de Superliga.

Patronul formației roș-albastre a spus că, în viziunea sa, în prezent, cel mai bun arbitru din România este Ovidiu Hațegan și, prin prisma aceasta, și-ar dori ca el să conducă de la centru duelul dintre primele două clasate.

Gigi Becali a cerut ca Ovidiu Hațegan să arbitreze meciul Rapid – FCSB

De asemenea, omul de afaceri din Pipera a ținut să precizeze și că nu îl vrea pe Istvan Kovacs la această partidă pentru că acesta are tendința să comită anumite erori la jocurile de pe plan intern, când în paralel arbitrează foarte bine meciurile internaționale la care este delegat, situație care i se pare bizară finanțatorului vicecampioanei României.

Nu în ultimul rând, Gigi Becali a amintit și despre varianta Horațiu Feșnic, pe care în principiu îl consideră un arbitru bun, dar în același timp nu poate uita prestația pe care el a avut-o sezonul trecut la un meci pierdut de FCSB în Giulești cu Rapid, atunci când patronul liderului din Superliga chiar a anunțat că ia în calcul să se retragă din fotbal din cauza evenimentelor petrecute atunci prin prisma arbitrajului.

„Părerea mea Hațegan e numărul 1. Ca să nu existe discuții. Dacă greșește Hațegan, asta e, nu mă supăr. A greșit. Dar dacă îl bagă pe Istvan Kovacs și chiar dacă ar greși, nu accept.

(n.r. – Ce faceți dacă nu acceptați?) Ce să fac? Dau boii de la bicicletă. Dar nu e normal. De ce? Un om care arbitrează meciuri străine, în Europa, și vine în România și greșește, nu îl accept? De ce acolo nu greșești și aici greșești? Nu e în regulă.

Eu am spus tot timpul că e cel mai bun, dar acum a revenit Hațegan. El e numărul 1. Și cred că pe Hațegan îl va da. Ar fi cel mai bun arbitru pentru meciul ăsta. Așa cred.

Nici ăla nu mi-ar displacea, Feșnic, și el are valoare, numai că el a făcut lucrurile alea cu Rapid. Nu e bine”, a spus Gigi Becali în legătură cu acest subiect, potrivit fanatik.ro.

CCA s-a conformat

Și se pare că grecul Kyros Vassaras a fost foarte receptiv la această doleanță a finanțatorului vicecampioanei României. Potrivit prosport.ro, grecul care conduce în prezent CCA a decis ca Ovidiu Hațegan să fie arbitrul de centru la meciul dintre Rapid și FCSB.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare