Sara Maria Popa și-a retras acuzațiile aduse lui Patrick Mouratoglou! Ce a postat jucătoarea pe rețelele sociale

Sara Maria Popa și-a retras acuzațiile aduse lui Patrick Mouratoglou. Tânăra jucătoare de tenis a revenit asupra declarației pe care a lansat-o în spațiul public recent, conform căreia consumul anumitor substanțe ar fi practicat la Academia antrenorului francez de origine greacă, într-un mod care să nu permită depistarea acestora, în cazul apariției unui control.

Dezvăluirile pe care tânăra de 18 ani le-a făcut au venit într-un moment delicat pentru Patrick Mouratoglou, după ce acesta și-a recunoscut vina în scandalul în care este implicată Simona Halep, afirmând că el i-a recomandat acesteia să consume respectivul supliment nutritiv, care s-a dovedit a fi contaminat cu roxadustat.

Sara Maria Popa și-a retras acuzațiile aduse lui Patrick Mouratoglou

După scandalul pe care Sara Maria Popa l-a iscat recent în lumea tenisului, în urma acuzațiilor aduse lui Patrick Mouratoglou, tânăra jucătoare de tenis a revenit asupra spuselor sale. Aceasta și-a cerut scuze față de antrenorul francez, menționând că nu a fost niciodată parte a Academiei lui Mouratoglou. Scuzele sale au fost adresate prin intermediul unei postări de pe contul ei de Instagram.

„Îmi cer scuze pentru toate jignirile pe care i le-am adus lui Patrick Mouratoglou, precum și Academiei Mouratoglou. Nu am fost niciodată membru al Academiei Mouratoglou. Am jucat acolo într-un singur turneu, pe când aveam 12 ani, în 2017. Îmi cer încă o dată scuze pentru tot ce s-a întâmplat”, a comunicat Sara Maria Popa, pe rețelele de socializare

În declarația inițială, jucătoarea de tenis a afirmat faptul că este o obișnuință ca cei care fac parte din Academia lui Mouratoglou să consume diferite substanțe, menite să ofere un plus de energie. A spus și că respectivele substanțe le-ar fi administrate sportivilor într-un anume fel, încât aceștia să nu fie depistați la un eventual control.

Declarația inițială a jucătoarei de tenis

În trecutul apropiat, Sara Maria Popa formula unele acuzații deosebit de grave la adresa lui Mouratoglou. A discutat despre faptul că sportivii sunt încurajați să consume diverse substanțe de la vârste foarte fragede, juniorii nefiind controlați de cei de la Anti-doping.

A menționat și rolul pe care îl joacă părinții în această poveste. ITIA (International Tennis Integrity Agency) și WADA (World Anti-Doping Agency) au refuzat să exprime un punct de vedere, cu privire la declarațiile pe care Sara Maria Popa le-a oferit, până în clipa de față.

Am fost când aveam 12 ani. Am jucat la Academia Mouratoglou. Este adevărat, de la o vârstă fragedă li se dau sportivilor nişte substanţe. La juniori, nu te controlează cei de la Anti-doping.

Te lasă un pic să mai creşti, să împlineşti 17 ani şi de atunci încep controalele mai intens. Jucătorii şi părinţii trebuie să fie de acord. Li se dă o foaie şi trebuie să semneze să fie de acord să ia acea substanţă”, a declarat Sara Maria Popa, potrivit as.ro

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare