Șansă uriașă pentru Radu Drăgușin. Cum ar putea ajunge titular la Tottenham fundașul de 31 de milioane de euro

Radu Drăgușin nu a jucat niciun minut la Tottenham în ultimele trei etape din Premier League, iar după meciul cu Wolves, fanii l-au cerut titular. Analiștii din fotbalul englez spun că sezonul acesta are șanse mici să prindă minute. Poate din sezonul viitor lucrurile vor sta altfel: Cristian Romero are ofertă și este tentat să plece.

Cum poate ajunge Radu Drăgușin titular la Tottenham

Radu Drăgușin a fost adus la Tottenham după o luptă acerbă cu Bayern Munchen la finalul căreia londonezii au rămas în conturi cu 25 de milioane de euro mai puțin. Plus alte șase milioane pe care le vor plăti sub formă de bonusuri. Doar că deși jucătorul a fost adus într-un moment în care echipa avea probleme mari în defensivă nu a jucat decât în trei din cele șapte partide. Și atunci pe final! Managerul Ange Postecoglou i-a preferat în centrul apărării pe Cristian Romero și Van de Ven. Iar lucrurile se pare că vor rămâne așa până la finalul sezonului.

Bryan King, fost portar englez și ex-scouter la Tottenham, consideră că Drăgușin va avea șanse importante de a fi titular din sezonul următor. Românul ar putea prinde un tricou de titular dacă pleacă Cristian Romero. Campionul mondial a costat 50 de milioane de euro și este foarte tentat să plece la o echipă unde să câștige trofee.

„Până la finalul sezonului nu îl văd prinzând multe minute pe Drăgușin în fața lui Romero sau Van de Ven, care sunt doi dintre cei mai buni fundași centrali în acest moment. Totuși, transferul său să însemne că unul dintre cei doi va pleca în vară? Dacă va fi așa, probabil Romero va fi cel care va pleca”, scriu jurnaliștii de la Tottenham Hotspur News.

Fundașul central sud-american mai are contract până în 2027 cu Spurs, dar le-ar fi spus deja șefilor că nu are de gând să-și ducă înțelegerea până la final.

„Spurs a plătit o sumă semnificativă pentru Drăgușin, deci i se vor oferi șanse de a apărea ca titular. O eventuală plecare a lui Romero i-ar deschide ușa lui Drăgușin pentru titularizare”, a spus Bryan King, pentru Tottenham Hotspur News.

Rămâne de văzut dacă oficialii lui Tottenham vor lua în calcul vânzarea lui Cristian Romero în vară. Ange Postecoglou a spus de mai multe ori cât de mult îl admiră pe Romero și a apelat la el chiar și în momentele în care nu era complet refăcut, preferând să-l forțeze decât să folosească un fotbalist care nu este obișnuit cu acest post.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare