S-a terminat perioada de grație și pentru Mihai Lixandru la FCSB? Mijlocașul a fost schimbat la pauză la Voluntari, deși Adrian Șut era cel care avea cartonaș galben

Mihai Lixandru a fost în ultimele luni extrem de lăudat de Gigi Becali în spațiul public, dar cu ocazia meciului jucat de FCSB în deplasare cu FC Voluntari s-a petrecut un moment care are menirea de a pune ușor sub semnul întrebării statutul de titular incontestabil căpătat de mijlocașul defensiv în vârstă de 22 de ani de-a lungul acestui sezon de Superliga.

Concret, fostul jucător de la Gaz Metan Mediaș și CS Mioveni a fost înlocuit la pauza acestei partide cu Baba Alhassan, după o primă repriză în care echipa sa a prestat un joc modest, iar el nu a reușit să se facă remarcat în foarte multe momente.

Mihai Lixandru, unul dintre preferații lui Gigi Becali de la FCSB din ultima perioadă, a fost înlocuit la pauza meciului din deplasare cu FC Voluntari

De fapt, au fost trei modificări operate de tandemul Elias Charalambous – Mihai Pintilii. În afară de Alhassan, au mai fost introduși pe teren Eduard Radaslavescu, în locul lui Octavian Popescu, și David Miculescu, în locul lui Luis Phelipe.

Este de remarcat faptul că s-a luat decizia ca Lixandru să fie schimbat la pauză, deși acesta nu avea cartonaș galben, situație în care se afla însă celălalt „pilon” al celor de la FCSB din linia mediană, Adrian Șut, aspect care ar putea arăta că primul are șanse destul de mari să fie criticat de patronul echipei roș-albastre în urma prestației avute în jocul de la Voluntari.

În plus, există posibilitatea ca Mihai Lixandru să își piardă statutul de titular în următoarele meciuri în favoarea lui Baba Alhassan, cel care și-a pus aproape instant amprenta pe această partidă, contribuind decisiv la primul gol marcat de Florinel Coman, când acesta din urmă a reușit să egaleze la 1 în minutul 48.

În urmă cu puțin timp, Gigi Becali a anunțat că a luat decizia de a-i dubla salariul lui Lixandru, de la 6.000 la 12.000 de euro pe lună. Rămâne acum de văzut cum va reacționa patronul de la FCSB după jocul făcut de mijlocaș la Voluntari.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare