Gigi Becali a început deja campania de transferuri pentru sezonul viitor. Primul fotbalist care vine la FCSB: „S-a văzut că e jucător”

Gigi Becali a început deja să își facă planuri pentru sezonul viitor, în condițiile în care consideră că echipa sa nu are cum să rateze titlul în actuala stagiune de Superliga, și a stabilit care va fi primul jucător care se va alătura lotului pregătit de Elias Charalambous și Mihai Pintilii din vară.

Este vorba despre Alexandru Musi, mijlocașul ofensiv de bandă în vârstă de doar 19 ani care în prezent este împrumutat de vicecampioana României la Petrolul, acolo unde a avut prestații foarte solide până acum în acest sezon.

Gigi Becali a anunțat că îl va readuce la FCSB în vară pe Alexandru Musi, împrumutat în prezent la Petrolul

Marele său atu este reprezentat de faptul că va îndeplini și în stagiunea viitoare criteriul sub 21 de ani, un aspect extrem de important pentru toate cluburile din Superliga.

În plus, Musi se bucură și de o apreciere sporită din partea lui Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație de la FCSB și omul despre care se știe foarte bine că are o influență importantă asupra patronului când vine vorba despre aduceri de jucători.

Musi e printre cei mai buni atacanţi din România la ora actuală. Şi nu mă refer doar pentru vârsta lui, nu ţin cont de vârstă. În opinia mea, Musi este cel mai bun jucător al Petrolului din acest sezon. Am discutat şi cu oameni care n-au legătură cu noi, au spus la fel.

El nu joacă la Petrolul pentru regula U21, el joacă pentru că este foarte bun. După acest sezon, Musi mai este eligibil pentru regula U21 încă trei ani, până în 2027”, a spus, de exemplu, la un moment dat oficialul FCSB despre tânărul fotbalist, în direct la Orange Sport.

Ce a remarcat patronul echipei roș-albastre la tânărul fotbalist

Iar acum se pare că Alexandru Musi a reușit să îl impresioneze într-o anumită măsură și pe Gigi Becali, care s-a exprimat destul de clar în acest sens și a anunțat că a decis să îl păstreze pe acesta la echipă din sezonul viitor.

Îmi place de el, dar nu e un jucător de multe milioane de euro. Îmi place, are tehnică, vede bine jocul, driblează. Îl iau la vară, deja s-a văzut că e jucător. Fotbalistul de multe milioane de euro rupe plasele la 18-19 ani. N-avem niciunul în România”, a spus Gigi Becali, potrivit prosport.ro.

În urmă cu ceva timp, Alexandru Musi a fost întrebat în legătură cu acest scenariu și, așa cum era de așteptat, s-a arătat deschis unei astfel de posibilități, chiar dacă a ținut să sublinieze că este concentrat în prezent doar pe ce are de făcut la Petrolul.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare