S-a stabilit cine va arbitra FCU Craiova – Universitatea Craiova. „Centralul” a greșit flagrant în derby-ul Olteniei!

Se cunoaște numele celui care va arbitra partida FCU Craiova – Universitatea Craiova. Marele derby al Olteniei se va disputa duminică, 10 martie, de la ora 20:45, în cadrul rundei cu numărul 30 din SuperLiga.

„Centralul” delegat pentru acest duel important din fotbalul românesc a comis o greșeală uriașă într-un astfel de derby, în trecut. Atunci, echipa patronată de Mihai Rotaru a beneficiat de pe urma deciziei sale.

Marcel Bîrsan, „centralul” derby-ului FCU Craiova – Universitatea Craiova

Arbitrul Marcel Bîrsan va avea misiunea de a arbitra uriașul meci din Bănie, în care vor da piept rivalele din Craiova. Acesta va fi ajutat de tușierii Valentin Avram și Bucsi Imre-Laszlo, iar rezervă va fi Alina Peșu. De asemenea, în camera VAR se vor afla Cătălin Popa și Sorin Costreie. Observatorii derby-ului Olteniei vor fi Eduard Dumitrescu și Dan Potocianu.

În trecut, Marcel Bîrsan a comis o eroare flagrantă în timpul unei partide dintre formația patronată de Adrian Mititelu și echipa condusă de Mihai Rotaru. Gustavo a deschis scorul în acel meci, încheiat cu scorul de 2-0 pentru Universitatea Craiova, după ce acesta a comis un henț în timpul preluării balonului, înainte de a șuta spre poartă.

Într-un alt moment important al duelului din Bănie, Baeten, fotbalistul celor de la FCU Craiova, a fost faultat clar de către Nicușor Bancu, fundașul echipei rivale. Jucătorul Universității a fost iertat de al doilea cartonaș galben, astfel că Bancu a reușit să scape de eliminare.

Universitatea Craiova ocupă poziția a 4-a în clasamentul SuperLigii, cu 46 de puncte obținute pe parcursul a 29 de meciuri. De cealaltă parte, rivalii de la FCU Craiova (31 puncte) se află pe locul 13, poziție de pe care se merge la baraj.

Fanii Universității au luat cu asalt sediul echipei patronate de Mititelu

S-a dat startul în derby-ul Olteniei! Suporterii celor de la Universitatea Craiova au vandalizat sediul echipei rivale, în dimineața zilei de sâmbătă. IPJ Dolj a informat că organele competente s-au autosesizat, în urma evenimentului petrecut în centrul Craiovei.

Devine din ce în ce mai clar că meciul va fi unul încărcat de tensiune, mai ales după un anunț recent făcut de Lia Olguța Vasilescu, primarul din Craiova. Potrivit acesteia, cele două cluburi ar putea fuziona în viitor.

Scenariul a fost respins de Adrian Mititelu și de ultrașii echipei pe care acesta o conduce. Suporterii din „Peluza Sud 1997” nu vor să existe o împăcare între ei și cei din „Peluza Nord Craiova”, susținătorii clubului patronat de Mihai Rotaru.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare