S-a rupt lanțul de iubire dintre Gigi Becali și Dan Șucu: „Aia este rivalitate, dușmănie”! Patronul de la FCSB, „săgeți” către Dinamo și Rapid

Relația de prietenie dintre Gigi Becali și Dan Șucu s-a rupt, în momentul în care omul de afaceri a ales să preia clubul din Giulești. Patronul roș-albaștrilor a făcut unele dezvăluiri pe această temă, vorbind despre rivalități. Acesta nu i-a „înțepat” doar pe rapidiști, având replici pregătite și pentru „câini”.

FCSB este liderul din SuperLiga și se află la 12 puncte în fața Rapidului. Giuleștenii ocupă poziția secundă în campionat, iar marele derby dintre cele două formații bucureștene va avea loc pe data de 9 martie, pe Arena Națională, în cadrul etapei cu numărul 30 din SuperLiga.

Gigi Becali și Dan Șucu nu mai sunt prieteni: „Nu poți să fii prieten cu patronii rivali”

Gigi Becali, milionarul din Pipera care se află la „cârma” liderului SuperLigii, s-a contrat cu Dan Șucu pe parcursul acestui sezon. După partida celor de la Rapid contra sibienilor de la FC Hermannstadt, excentricul patron de la FCSB a făcut chiar acuzații de „omenie”. Replica celuilalt conducător nu a întârziat să apară.

Cei doi au avut o relație de prietenie, înainte ca Dan Șucu să preia clubul din Giulești. Recent, Gigi Becali a vorbit pe marginea acestui subiect. A menționat și motivul pentru care oamenii de afaceri nu mai pot fi prieteni: marea rivalitate dintre FCSB și Rapid. Gigi Becali a afirmat, de asemenea, că nu are probleme cu nimeni din cadrul clubului Universitatea Craiova, cu care echipa sa nu are rivalitate, potrivit spuselor milionarului.

„Cu Șucu eram prieten. Dar hai să îți spun un lucru. Eram prieten înainte să vină la Rapid. Nu poți să fii prieten cu patronii de la Rapid și de la Dinamo. Oricât ar fi Dinamo de jos, aia e rivalitate, dușmănie. Cu Dinamo și Rapid nu poți să fii prieten. Cu Craiova n-avem noi rivalitate, suntem prieteni cu patronii, cu toată lumea. Nu e problemă”, a afirmat Gigi Becali, potrivit fanatik.ro

„Așa mi-a zis galeria când am venit”

Patronul celor de la FCSB a continuat, vorbind despre mesajul pe care galeria i l-a transmis, în momentul sosirii sale la club. Nu i-a uitat nici pe rivalii de la Dinamo, lansând ironii atât pentru alb-roșii, cât și pentru alb-vișinii.

„Cu Dinamo şi Rapid… Aşa mi-a zis galeria când am venit, la început: «Pe noi nu ne interesează campionatul, ne interesează să îi batem pe Dinamo şi pe Rapid!». Auzi, ce nebuni! Şi primul an am luat campionatul.

„I-am și bătut, am luat şi campionatul. Apoi am spus că o să îi desfiinţez. Dar mă refeream că îi bat la fotbal. Dar nu m-am gândit că o să îi desfiinţez definitiv şi pe ăia la insolvenţă. Şi pe Dinamo la Divizia B. Nu m-am gândit că o să le fac chiar aşa. I-am băgat şi pe Rapid în faliment, în Divizia C şi pe Dinamo în Divizia B. I-am spulberat”, a completat Gigi Becali, conform sursei menționate anterior.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare