S-a făcut transferul! Denis Drăguș s-a fotografiat în tricoul noii sale echipe, după debutul cu gol la EURO 2024

Denis Drăguș (24 de ani) traversează unul dintre cele mai bune momente ale carierei, iar internaționalul român se află în lotul primei reprezentative pentru EURO 2024.

Denis Drăguș, prima imagine în tricoul lui Trabzonspor

După ce a marcat în meciul de debut al României la EURO 2024, scor 3-0 cu Ucraina, Denis Drăguș s-a fotografiat în tricoul celor de la Trabzonspor, noua sa echipă. Imaginea a apărut în mediul online și s-a viralizat în Turcia, acolo unde internaționalul român a făcut spectacol la Gaziantep.

În urmă cu o lună, presa din Turcia anunța că Trabzonspor s-a înțeles cu Standard Liege și va plăti 1.7 milioane de euro în schimbul internaționalului român, sumă la care se vor adăuga și anumite bonusuri. Totodată, despre Drăguș se spunea că a semnat un contract valabil pe următorii 4 ani.

Florin Manea confirmase transferul lui Denis Drăguș

Din anul 2019, Denis Drăguș (24 de ani) aparține de Standard Liege. Din acel moment, formația din Belgia l-a împrumutat pe atacantul român la diferite echipe precum Crotone, Genoa și Gaziantep.

În ultimul sezon a fost împrumutat la Gaziantep, unde a marcat 15 goluri în 35 de meciuri. Denis Drăguș va continua să activeze în campionatul din Turcia, însă la Trabzonspor. Formația turcă a încheiat sezonul pe locul 3, iar aceștia au reușit să ajungă la un acord cu Standar Liege pentru un transfer definitiv.

„Sunt mulți jucători în căutare de echipă, jucători care doresc să prindă contracte mai bune. Singurul care e liniștit e Radu Drăgușin. La el nu se mișcă nimic. Nu se întâmplă nimic, rămâne la Tottenham, dar e presiunea de a evolua pentru prima dată la un turneu major, la 22 de ani. E un vis pentru orice jucător.

Toți jucătorii au șansa de a le crește cota. În cazul lui Drăguș nu cred că mai este deja vreo problemă. Știe toată lumea că suntem înțeleși cu Trabzon. Va evolua acolo. Am mare încredere și în Drăguș, am discutat cu el despre ocaziile avute. Sper ca de data asta să le transforme în gol.” a declarat impresarul Florin Manea.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare