EXCLUSIV Florin Manea face marele anunț despre Denis Drăguș. ”Cluburile s-au înțeles, am bătut palma și pentru contractul jucătorului”

Cu aproape o lună înainte de startul Euro, Denis Drăguș e ca și transferat la Trabzon. Agentul său, Florin Manea, oferă detaliile la zi ale tranzacției

Denis Drăguș se poate concentra 100% pe Euro

Cu un sezon bun la Gaziantep și reinventat de Edi Iordănescu la națională, Denis Drăguș se pregătește să schimbe aerul și la nivel de club. Discuțiile despre trecerea lui la Trabzon sunt finalizate, după cum anunță agentul jucătorului, Florin Manea. Denis e împrumutat la Gaziantep de Standard Liege, cu care mai avea contract până în vara lui 2025. Iar belgienii au acceptat să-i dea drumul definitiv în Turcia într-o tranzacție care-i securizează viitorul lui Drăguș. Și-l lasă să se concentreze sută la sută pentru Euro 2024, fără grija vreunui transfer rămas pe hold.

Denis Drăguș va fi una dintre piesele de forță ale României la Euro. Sursa: Profimedia

Va câștiga triplu față de Gaziantep

Cluburile s-au înțeles. De asemenea, există un acord în ceea ce privește datele contractului lui Denis. Deocamdată însă, el vrea să fie focusat sută la sută pe finalul campionatului și să ajute pe Gaziantep să evite retrogradarea. M-a rugat să nici nu-i mai spun alte detalii momentan, până nu se termină sezonul”, anunță Florin Manea pentru sportpesurse.ro.

El evită să ofere cifre concrete, dar Standard ar urma să încaseze 1,9 milioane euro, în timp ce salariul lui Drăguș va ajunge la 1,5 milioane euro. Cu tot cu bonusuri, va ajunge să câștige triplu față de Gaziantep, unde încasa 600.000 euro pe an.

De la retrogradare în cupele europene

Gaziantep are mari emoții pentru rămânerea în prima divizie. Se află momentan pe locul 17, al patrulea din coadă, retrogradabil. Fosta echipă a lui Șumudică e acum prima sub linie, înainte cu trei etape de final.

Florin Manea realizează în scurt timp al doilea transfer de top, după trecerea lui Drăgușin de la Genoa la Tottenham. Sursa: facebook

Iar lupta în subsol e crâncenă, cu șase formații înșirate în șase puncte, trei dintre ele urmând să pice în liga secundă. Este vorba despre Ankaragucu (39), Fatih Karagumruk (37), Konya (37), Gaziantep (35), Hatayspor (34) și Pendikspor (33). În ultimele trei runde, Gaziantep va întâlni chiar două dintre contracandidatele directe, în partide decisive, pe Fatih (a) și Pendikspor (d).

În schimb, viitoarea formație a lui Drăguș e pe poziția a treia și a ajuns în semifinalele Cupei Turciei, unde a învins în prima manșă pe Fatih Karagumruk, acasă, 3-2. În funcție de evoluțiile finale, va prinde un loc fie în Europa League, fie în Conference.

9 selecții la națională a adunat Denis Drăguș, marcând două goluri pentru ”tricolori”

3 milioane de euro este cota actuală a lui Drăguș pe portalul transfermarkt.com, cea mai mare din carieră

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare