S-a deschis scorul pe plan ultra în derby-ul dintre FCU și Universitatea Craiova: „Nu vă mai chinuiți degeaba, micuților!”

Se poate spune că în cursul zilei de sâmbătă s-a deschis scorul în derby-ul dintre FCU și Universitatea Craiova, programat duminică de la ora 20:45, din punctul de vedere al duelului dintre cele două galerii rivale.

Suporterii grupați în „Peluza Nord Craiova”, cea care susține echipa finanțată de Mihai Rotaru, au aflat ce scenografie au pregătit adversarii din „Peluza Sud 1997”, facțiune care susține clubul patronat de Adrian Mititelu.

A început deja duelul din plan ultra la derby-ul orașului Craiova, dintre FCU și Universitatea

Ei chiar au reușit să intre în posesia unor fotografii cu pânza respectivă, pe care le-au postat pe rețelele sociale, o astfel de întâmplare fiind fără îndoială o lovitură importantă pentru orice grupare de tip ultras.

„Papucarii familiei mititelu au vrut și ei să facă o coregrafie 3D, prima din viața lor, dar s-a ales praful…

Nu vă mai chinuiți degeaba, micuților, că nu sunt astea de voi!

Sunteți mult prea mici pentru noi, mult prea slabi ca să faceți coregrafii 3D într-un oraș în care sunteți oaspeți!

Noapte bună, măscăricilor”, a fost mesajul postat alături de fotografiile respective.

Acest meci va fi sinonim cu startul celui de-al zecelea mandat al lui Nicolo Napoli pe banca echipei patronate de Adrian Mititelu și, în mod evident, tehnicianul italian și-ar dori foarte mult o victorie în derby-ul orașului Craiova.

„Ne aşteaptă o partidă foarte grea, e derby-ul Craiovei. Va fi un meci dificil şi pentru noi, şi pentru ei, dar sperăm ca băieţii să facă un meci foarte bun.

(n.r – Cu ce te-a convins Adrian Mititelu să te întorci a zecea oară?) Cu nimic. M-a sunat domnul Mititelu înainte de a ajunge aici, să-l ajut.

Am venit cu plăcere şi sper că băieţii vor face un meci foarte bun. Am fost de multe ori aici când am fost chemat şi situaţia din clasament era dificilă. Eu sunt fericit că m-am întors aici. Sunt mulţi fotbalişti cu care am lucrat. Sper că vom salva echipa de la retrogradare.

Nu ştiu dacă putem ajunge la barajul pentru Conference League, e dificil. Vom vedea. Am fost într-un moment în care aveam nevoie de fotbal. A venit propunerea lui Mititelu şi am acceptat-o.

Cunosc foarte bine adversara. Nu e prima dată când o întâlnesc. Eu mă gândesc însă la echipa noastră şi sper să facem un joc foarte bun. Vedem la final de meci cine va câştiga”, a spus Nicolo Napoli la conferința de presă premergătoare partidei.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare