S-a aflat! Numele mare pentru care Mircea Lucescu uită de Rapid. Unde ar reveni în fotbal după 1 iunie

Mircea Lucescu (78 de ani) este dorit insistent de Dinamo Kiev. Curtat de Dan Șucu (61 de ani), care l-ar vrea la conducerea Rapidului, reputatul tehnician ar recupera o sumă mare de bani dacă ar reveni la cârma ucrainenilor.

Rămas fără echipă după despărțirea de Dinamo Kiev, din noiembrie 2023, Mircea Lucescu a asistat din tribune la multe meciuri din Superliga. Suporterii Rapidului și ai lui Dinamo au fost între cei care s-au bucurat de prezența fostului internațional al României. Și Corvinul Hunedoara s-a mândrit cu un așa spectator de seamă! Totuși, în ciuda deselor zvonuri despre revenirea în fotbalul românesc, Lucescu este pe cale să preia o echipă din afara țării.

Dinamo Kiev, numele pentru care Mircea Lucescu uită de Rapid

Mircea Lucescu s-a întâlnit în a treia zi de Paște cu George Copos și Dan Șucu. ”Nu particip! Nu intru! Iubesc Rapidul”, a reacționat Copos pentru Sport pe Surse.

Tehnicianul a dezvăluit că nu va lua nicio decizie până la 1 iunie. Atunci, ar putea reveni chiar la cârma fostei echipe. Potrivit Fanatik, Dinamo Kiev l-ar vrea insistent pe antrenorul român.

Deși presa din Turcia a vorbit în mai multe rânduri despre o înțelegere pe care fostul antrenor al lui Inter Milano ar avea-o cu Beșiktaș, acesta ar putea fi tentat de o revenire în capitala Ucrainei.

Dacă va relua colaborarea cu Dinamo Kiev, Mircea Lucescu ar putea recupera 1 milion de euro, dar și bonusuri din contractul inițial cu ucrainenii.

Cu trei etape înaintea finalului de sezon, Dinamo Kiev este pe locul 2 în campionatul din Ucraina, la patru pași în urma liderului Șahtior Donețk. Fostul portar Oleksandr Shovkovskyi a preluat echipa, după plecarea lui Il Luce.

Mircea Lucescu: ”Nu merg nicăieri până la 1 iunie”

La ieșirea de la întâlnirea cu Dan Șucu, Mircea Lucescu a anunțat că nu va lua o decizie despre viitorul său pânî la începutul lunii viitoare.

”M-a rugat domnul Copos să am o întălnire pentru a discuta de situație. N-are nicio legătură cu ce vă gândiți voi că e. Toată lumea…

M-am dus la Gigi Becali când m-a rugat, m-am dus la Dinamo, toată lumea încearcă să se folosească de experiența mea pentru a îmbunătăți lucrurile. Am mâncat împreună. Cu sfaturi pot ajuta pe toată lumea. Până la 1 iunie nu iau nicio decizie, la revedere!”, a spus Lucescu.

  • 1,81 este media de puncte reușite de Mircea Lucescu în cele 118 partide la conducerea lui Dinamo Kiev.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare