EXCLUSIV | George Copos, reacție misterioasă imediat după întâlnirea cu Dan Șucu și Mircea Lucescu: ”Iubesc Rapidul!”

George Copos (71) a reacționat pentru Sport pe Surse, imediat după întâlnirea la care a participat alături de Mircea Lucescu (78 de ani) și Dan Șucu. Acționarul principal din Giulești încearcă să îl convingă pe reputatul antrenor să preia echipa, după seria dezastruoasă din actualul playoff al Superligii.

Fără victorie în acest playoff, Rapidul este marea dezamăgire a sezonului. Giuleștenii sunt pe ultimul loc al ierarhiei pentru campionat, deși la finalul sezonului regulat au fost între favoriți. Soluția Bogdan Lobonț l-a dezamăgit pe Dan Șucu, care a anunțat revoluție nu doar la nivelul lotului, ci și al clubului. Iar unul dintre oamenii pe care omul de afaceri și-ar baza noul proiect este Mircea Lucescu.

George Copos, prima reacție după discuțiile cu Dan Șucu și Mircea Lucescu

Dorit de Dan Șucu, Mircea Lucescu a avut un susținător puternic în persoana lui George Copos.

Fostul patron din Giulești a mediat întâlnirea dintre cei doi. ”Berlusconi din Giulești”, a reacționat pentru Sport pe Surse, la doar câteva minute de la ieșirea din discuții.

”Nu particip! Nu intru! Iubesc Rapidul”, a reacționat Copos pentru Sport pe Surse.

Mircea Lucescu: ”M-a rugat Copos să am o întâlnire”

Mircea Lucescu a declarat la ieșirea de la întâlnire că nu are de gând să ia nicio decizie până la 1 iunie.

„N-am vorbit despre acest lucru! M-a rugat domnul Copos să am o întălnire pentru a discuta de situație. N-are nicio legătură cu ce vă gândiți voi că e. Toată lumea…

M-am dus la Gigi Becali când m-a rugat, m-am dus la Dinamo, toată lumea încearcă să se folosească de experiența mea pentru a îmbunătăți lucrurile. Am mâncat împreună. Cu sfaturi pot ajuta pe toată lumea. Până la 1 iunie nu iau nicio decizie, la revedere!”, a spus Lucescu.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare