Rușii jubilează după ce România a demolat Ucraina la EURO 2024! Ce au ținut neapărat să scoată în evidență

Presa de sport din Rusia nu a putut rata momentul de a ironiza Ucraina după ce naționala țării vecine a fost învinsă fără drept de apel de România în Grupa E de la EURO 2024, scor 0-3.

Jurnaliștii de la sovsport.ru au ținut să sublinieze în primul rând faptul că naționala pregătită de Edi Iordănescu este cea mai slabă de la acest turneul final din Germania când vine vorba despre cotele de piață ale jucătorilor.

Rușii nu au ratat ocazia de a taxa Ucraina pentru prestația din meciul pierdut categoric cu România la EURO 2024, scor 0-3

De asemenea, în aceeași notă, ei au scos în evidență și că echipa lui Sergiy Rebrov dispune în prezent de fotbaliști foarte bine cotați, cum ar fi Mudryk de la Chelsea, Lunin de la Real Madrid, cel care a fost găsit vinovat la primele două goluri marcate de „tricolori” în meciul direct de la Munchen, Dovbyk sau Tsygankov, ambii de la Girona, marea revelație a sezonului trecut de La Liga.

În încheiere, rușii nu și-au putut ascunde uimirea legată de faptul că, și în contextul explicat anterior, echipa națională a României a reușit să le „distrugă” pe „Allianz Arena” pe vedetele lui Rebrov.

„Ucraina a fost învinsă de cea mai slab evaluată echipă de la Euro. România stă mai prost chiar decât Slovenia și Albania. Mudryk a fost cumpărat de Chelsea cu 70 de milioane, foarte decent.

Ținând cont de bonusuri, se poate ajunge la 100. Tsygankov și Dovbyk, de la Girona, au avut un sezon grozav în La Liga și au, de asemenea, sume foarte impresionante în coloana cu valori din dreptul numelor lor.

Și mai este și proaspăt încoronatul câștigător al Ligii Campionilor, Andriy Lunin. Dacă cineva nu-și amintește, el reprezintă Real Madrid.

Și toate aceste date au fost distruse de naționala României, care, potrivit Transfermarkt, costă în total puțin mai mult de 92 de milioane, nici măcar cât Mudryk”, a notat sursa citată anterior.

Chiar și jurnaliștii din țara vecină au admis dezastrul din această partidă

Pe de altă parte, chiar și presa din Ucraina a fost de acord că prestația naționalei țării lor în această partidă a fost una lamentabilă. De exemplu, jurnaliștii de la sport.ua au apreciat că a fost cel mai prost scenariu posibil pentru debutul echipei lui Sergiy Rebrov la acest turneu final și, în plus, au dorit să sublinieze și că diferența de scor de la finalul jocului ar fi putut să fie chiar și mai mare, în contextul în care România a mai ratat două ocazii mari de gol, prin Dennis Man și Nicolae Stanciu, ultimul lovind bara transversală cu o execuție direct din corner.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare