Presa din Ucraina a recunoscut superioritatea României după meciul direct de la EURO 2024! Concluzie amară a jurnaliștilor din țara vecină

Presa din Ucraina a apreciat că naționala țării vecine și-a început drumul la EURO 2024 în „cel mai prost scenariu posibil” după ce jucătorii lui Sergiy Rebrov au fost învinși de România cu scorul de 3-0.

Pe lângă rezultatul propriu-zis, oricum destul de usturător pentru naționala țării vecine, „tricolorii” lui Edi Iordănescu au mai ratat două ocazii mari de gol, una prin Dennis Man și alta prin Nicolae Stanciu, cel care, după ce a deschis scorul printr-o execuție formidabilă, a mai lovit și bara transversală cu o execuție direct din corner.

Jurnaliștii din Ucraina au apreciat că naționala lor a ieșit totuși bine din meciul cu România de la EURO 2024, pierdut cu scorul de 0-3 la Munchen

Desfășurarea jocului de pe „Allianz Arena” din Munchen i-a determinat pe jurnaliștii ucraineni de la sport.ua să scrie că echipa lor putea să piardă chiar și la o diferență mai mare de scor această partidă. „Putea fi și mai rău. Ucraina a fost învinsă de România la Munchen”, au titrat jurnaliștii ucraineni.

Această analiză a avut în mare măsură menirea de a completa discursul abordat de selecționerul ucrainean Sergiy Rebrov, cel care la finalul meciului cu România a apreciat că nimeni nu s-ar fi așteptat la un astfel de scenariu în jocul de la Munchen.

„În mod evident, au fost părți diferite în acest joc. Noi am avut posesia, dar nu am reușit să ne creăm ocazii de gol. Nimeni nu se aștepta la un astfel de rezultat.

Avem un meci foarte serios în față contra Slovaciei. Avem nevoie să vorbim despre noi înșine și să fim gata pentru următorul joc. România este o echipă bună. Am spus asta la conferința de presă de ieri, este o națiune de fotbal.

Știu cum să joace fotbal și au arătat asta astăzi. Acum trebuie să ne concentrăm pe următorul meci, cel cu Slovacia”, a spus Sergiy Rebrov, conform sursei citate anterior.

Cum s-au prezentat cele două echipe la această partidă de deschidere pentru Grupa E de la Campionatul European:

ROMÂNIA (4-3-3): Fl. Niță – Rațiu, Burcă, Drăgușin, Bancu – R. Marin, M. Marin, Stanciu – Man, Drăguș, Coman.
Rezerve: Moldovan, Târnovanu, Mogoș. Racovițan, Rus, Nedelcearu, Sorescu, Cicâldău, Șut, Olaru, I. Hagi, Mihăilă, Pușcaș, Alibec, Bîrligea
Selecționer: Edward Iordănescu

Ucraina (4-2-3-1): Lunin – Konoplya, Zabarniy, Matvycenko, Zinchenko – Stepanenko, Brazhko- Tsygankov, Sudakov, Mudryk – Dovbyk.
Rezerve: Buschchan, Trubin, Svatok, Tymchyk, Bondar, Talovierov, Zubkov, Shaparenko, Malinovskyi, Sydorchuk, Yaremchuk, Vanat, Yarmolenko
Absent: Mykolenko (accidentat)
Selecționer: Sergiy Rebrov

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare