Robert Niță vrea iertarea lui Bogdan Lobonț! Fostul atacant și-a turnat cenușă în cap! La ce gest categoric a recurs antrenorul Rapidului

Robert Niță, fostul atacant din Giulești, s-a aflat recent în prim-planul unui scandal de proporții, după atacul său din spațiul public la adresa lui Bogdan Lobonț, actualul tehnician de la Rapid.

„Pisica” Lobonț a fost criticat pentru modul în care oferă indicații de pe marginea terenului în timpul partidelor. Robert Niță i-a adus reproșuri grave fostului goalkeeper de la AS Roma, subliniind faptul că gesturile sale din timpul meciurilor nu sunt potrivite.

Robert Niță l-a sunat pe Bogdan Lobonț

„Lobby” a fost soluția de avarie pe care conducerea din Giulești a fost nevoită să o găsească în timp record, ulterior despărțirii de Cristiano Bergodi. Interimarul alb-vișiniilor nu a produs efectul dorit pe banca tehnică a echipei. Rapid este singura formație din play-off care nu a obținut nici măcar un succes.

Având în vedere acest caz, Robert Niță nu l-a menajat pe Bogdan Lobonț și a lansat un atac devastator la adresa acestuia, după cum am precizat anterior. Șefii clubului nu au rămas indiferenți și au ținut să își prezinte poziția, demonstrându-și susținerea pentru antrenor printr-un comunicat.

Conform ultimelor informații apărute în spațiul public, se pare că Robert Niță a ajuns la concluzia că trebuie să facă ceva în acest sens, pentru a mai detensiona situația. Astfel, fostul jucător de profil ofensiv a pus mâna pe telefon și l-a sunat pe Lobonț. Din păcate pentru el, „Lobby” nu s-a arătat disponibil pentru un dialog.

NU RATA: Bogdan Lobonț îi răspunde lui Robert Niță! Replică tăioasă a antrenorului din Giulești!

„Nu l-am jignit, nu au fost la adresa lui”

Având în vedere situația „explozivă” la care s-a ajuns, Robert Niță a încercat să își explice declarațiile recente.

Fostul fotbalist a afirmat că atacul său nu l-a vizat în mod direct pe Bogdan Lobonț, intenția sa nefiind aceea de a-l jigni pe antrenorul echipei iubite.

„Nu erau îndreptate asupra persoanei Bogdan Lobonț. Am spus că sunt niște gesturi pentru fraieri, că iar vor spune «Ne face fraier acum». Sunt niște gesturi pentru unii care nu prea se pricep, să vadă «Uite cum se agită Bogdan. Înseamnă că jucătorii nu sunt ok».

Nu l-am jignit, nu au fost la adresa lui, nu l-am făcut isteric, fătălău, în niciun fel. Am spus că sunt niște gesturi, și aici am pigmentat, poate nepotrivit, pentru categoriile respective, fără să le jignesc. El lucrează și face, iar jucătorii nu pun în aplicare ce îi învață”, a comunicat Robert Niță, potrivit fanatik.ro.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare