Replica Petrolului după acuzațiile de blat lansate de Emil Boc: „O asemenea minciună sfruntată poate fi pusă doar pe seama campaniei electorale. Sperăm ca instanțele să intre în acțiune”

Replica Petrolului după acuzațiile de blat lansate în spațiul public de primarul din Cluj-Napoca Emil Boc, după meciul pierdut de „lupii galbeni” pe teren propriu în fața lui Sepsi, nu a întârziat prea mult să apară.

În cursul zilei de sâmbătă, la circa 12 ore de la postarea făcută de politicianul apropiat de U Cluj pe Facebook, care însă a fost ștearsă la scurt timp, oficialii clubului de pe „Ilie Oană” au furnizat un punct de vedere oficial în legătură cu acest subiect.

Oficialii Petrolului au reacționat rapid după acuzațiile de blat făcute de Emil Boc după meciul cu Sepsi

Ei au considerat că acuzațiile făcute de fostul premier reprezintă doar o strategie în campania sa electorală și, în final, au ținut să transmită că se vor adresa către instituțiile abilitate ale statului în această speță.

„Clubul Petrolul Ploiești este realmente consternat în urma afirmațiilor iresponsabile lansate în miez de noapte de către primarul municipiului Cluj-Napoca, domnul Emil Boc, prin intermediul rețelelor de socializare.

Acuzațiile facute la adresa jucătorilor noștri, cum că ei ar fi premeditat un rezultat negativ și ar fi acționat în consecință în finalul meciului pierdut, aseară, cu Sepsi OSK Sf. Gheorghe, aduc un grav prejudiciu de imagine clubului nostru și, implicit, întregii familii Petrolul Ploiești.

O asemenea minciună sfruntată poate fi pusă doar pe seama unei campanii electorale deja declanșate, în care edilul să apară bine în fața susținătorilor echipei Universitatea Cluj. Inconștiența unor astfel de afirmații, însă, afectează grav imaginea fotbalului în general, nu numai pe aceea a jucătorilor și a societății noastre. Ca atare, ne vedem nevoiți sa ne îndreptăm către instanțele de judecată în cel mai scurt timp posibil.

„Instanțele să intre în acțiune și să stârpească demagogia și minciunile domnului Boc”

Considerăm că, deja, s-a depășit cu mult prea mult o limită a decenței și a bunului simț, iar Emil Boc, înainte de a vorbi despre încrederea în sport, fair-play și corectitudine, ar trebui să se uite în curtea echipei pe care o păstorește și să-și îndrepte „veninul” spre adevărații vinovați. Iar, mai apoi, recomandabil ar fi să găsească și explicațiile pentru care o echipă care rostogolește, an de an, bani frumoși din bugetul comunității locale „reușește” să-și rateze obiectivele.

Am pierdut meciul în minutele de prelungire și cu CFR Cluj, de exemplu, altă echipă din urbea edilului, am pierdut și aseară la fel, după cum forma sportiva proastă ne-a făcut sa pierdem ultimele 4 jocuri! Dar, singurul lucru pe care nu vrem să-l pierdem este încrederea suporterilor noștri. De aceea, sperăm ca instanțele să intre în acțiune și să stârpească demagogia și minciunile domnului Boc”, au transmis cei de la Petrolul prin intermediul site-ului oficial al clubului.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare