Emil Boc, atac fără precedent după ce U Cluj a ratat accederea în play-off: „Petrolul, rușinea fotbalului românesc! Cum să nu îți aperi corect șansele?”

Emil Boc a lansat un atac fără precedent la adresa celor de la Petrolul Ploiești, după ce U Cluj a ratat în ultima etapă a sezonului regulat șansa de a accede în play-off-ul acestei ediții de Superliga.

„Șepcile roșii” nu au reușit decât un rezultat de egalitate în deplasare cu FC Voluntari, scor 0-0, iar faptul că Sepsi a câștigat tot în deplasare cu „lupii galbeni”, scor 2-1, a făcut ca echipa din Sf. Gheorghe să prindă în ultima clipă un loc în primele 6, alături de Farul Constanța, echipă care a obținut un punct în deplasare cu FC Botoșani, la finalul unui meci încheiat cu scorul de 0-0.

Emil Boc a făcut acuzații extrem de grave la adresa celor de la Petrolul Ploiești, după ce U Cluj a ratat în ultima clipă un loc de play-off

Golul care le-a permis covăsnenilor să treacă peste U Cluj în clasament a fost marcat de Gabriel Debeljuh în minutul 90+2 al partidei de pe stadionul „Ilie Oană”, la capătul unei faze considerate de Emil Boc drept una suspectă. Fostul premier i-a nominalizat pe Valentin Țicu și Paul Papp și a dat de înțeles că, în viziunea sa, cei doi s-ar fi apărat în mod intenționat ceva mai lejer la momentul respectiv de joc.

Astfel, primarul Municipiului Cluj-Napoca, entitate care contribuie masiv la bugetul celor de la U Cluj, a făcut acuzații foarte grave în mediul online la scurt timp de la finalul celor cinci meciuri jucate vineri seară la aceeași oră.

Concret, el i-a acuzat pe cei de la Petrolul că nu și-ar fi apărat corect șansele și le-ar fi permis astfel celor de la Sepsi să se impună pe terenul lor, pentru a-i favoriza pe aceștia în cursa pentru ultimele două poziții de play-off.

„Cum să faci un simulacru de apărare la golul doi?”

„Petrolul – rușinea fotbalului românesc!

Cum să nu îți aperi corect șansele?

Cum să faci un simulacru de apărare la golul doi primit în meciul cu Sepsi? Oricine se uită la această fază poate observa cum invitați și lăsați adversarul să vă dea gol!

Vă rog să vă uitați la jucătorul Țicu de la Petrolul care invită pe Sepsi să atace!

Vă rog să vă uitați la jucătorul Papp (în careu) de la Petrolul cum intră cu ambele picioare, ca să fie penalty, și era penalty dacă nu era gol!

Cum vă permiteți să distrugeți încrederea în sport, fair-play și corectitudine?

Vă bateți joc de un sport atât de minunat și veți rămâne o pată neagră în istoria fotbalului românesc!

Resetați corectitudinea în fotbalul românesc pentru că ne scufundăm în promiscuitate”, a fost mesajul transmis de Emil Boc prin intermediul Facebook.

Postarea făcută de Emil Boc, ștearsă la scurt timp de primarul din Cluj-Napoca.

Postarea lui Emil Boc, ștearsă la scurt timp de primarul din Cluj-Napoca

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare