Recomandare de la cumnatul Gică Hagi. „Regele” îl propune pe Gică Popescu la Craiova lui Mihai Rotaru

Farul este o pepinieră de jucători pentru mai multe formaţii din Superligă, dar, mai nou, „Regele” vrea să „fabrice” şi preşedinţi de cluburi. Gică Hagi l-a propus pe cumnatul său, Gică Popescu, la CSU Craiova, tot pentru o funcţie de conducere.

Antrenorul „marinarilor” a ţinut să precizeze, totuşi, că el nu ar merge „la pachet” cu „Baciul”.

Hagi îl trimite pe Popescu la Craiova

Hagi a surprins pe toată lumea şi l-a propus pe Gică Popescu la CSU Craiova, după ce a Farul a câştigat în Bănie, scor 2-1.

„Gică Popescu poate să vină. E al vostru și ar fi bine, din punctul meu de vedere, dar cu mine nu. Când intri la baza noastră, acolo scrie ‘Farul Forever’. Voi fi numai la Farul în România. Afară pot să mă duc oriunde, dar aici m-a crescut Farul, Farul mi-a dat prima oară de mâncare și m-am întors acasă. Eu sunt netransferabil.

Nu se poate, cu părere de rău – știți cât vă respect și vă iubesc (n.r – pe cei din Craiova). Era și o datorie de-a mea la un moment dat, a fost un păcat că atunci n-a fost să fie, dar așa au fost drumurile. Vă respect, vă iubesc, îmi place mult spiritul de aici, dar îl aveți pe Gică. Luați-l pe el. Sau pe ceilalți Gică.

Faceți o echipă tehnică foarte puternică, foarte bună. Trebuie să revină spiritul care era înainte. Vă lipsește spiritul care era înainte. Fotbal aveți, aveți jucători, dar vă lipsește spiritul de a câștiga zi de zi”, a spus Gică Hagi, la conferința de presă, după meciul de vineri seară.

„Regele” şi-a protejat „perla”

La finalul meciului Universitatea Craiova – Farul 1-2, în care tânărul de doar 20 de ani Ionuț Cojocaru a marcat ambele goluri ale campioanei României, Gică Hagi a dorit să sublinieze că nu este cazul ca acesta să fie ridicat în slăvi de către opinia publică.

„La el e bine că a dat gol, atât. A început, a intrat, a și marcat, are nevoie de continuitate, fizic nu e la nivelul primei ligi. Totdeauna nu a avut continuitate, nici la juniori, accidentări. Faceți-l perlă, haide, nu…„, a spus Hagi despre Cojocaru.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare