Gică Hagi și-a protejat „eroul” după Universitatea Craiova – Farul 1-2: „Hai să nu îl facem perlă”

La finalul meciului Universitatea Craiova – Farul 1-2, în care tânărul de doar 20 de ani Ionuț Cojocaru a marcat ambele goluri ale campioanei României, Gică Hagi a dorit să sublinieze că nu este cazul ca acesta să fie ridicat în slăvi de către opinia publică.

„Regele” a explicat că este vorba despre un fotbalist care s-a confruntat cu anumite accidentări în perioada junioratului, motiv pentru care nici până în prezent nu a reușit să ajungă la un ritm ridicat de joc, mai ales pentru nivelul primei ligi.

Gică Hagi a apreciat că nu este nevoie ca tânărul Ionuț Cojocaru să fie lăudat în exces după dubla din Universitatea Craiova – Farul 1-2

Despre jocul propriu-zis, managerul tehnic de la Farul a apreciat că diferența a fost făcută de faptul că jucătorii săi au fost mai eficienți în fața porții în comparație cu adversarii lor.

„Am zis înainte, când ești în play-off, important e să marchezi, să joci fotbal, se pot întâmpla lucruri, dar trebuie să îți menții spiritul pozitiv. A fost un aspect pozitiv, am revenit de la 1-0. Ne-am apărat cât am putut contra unor adversari buni.

Această victorie ne dă încredere mai multă, vom vedea. (n.r. despre Ionuț Cojocaru) La el e bine că a dat gol, atât. A început, a intrat, a și marcat, are nevoie de continuitate, fizic nu e la nivelul primei ligi. Totdeauna nu a avut continuitate, nici la juniori, accidentări. Faceți-l perlă, haide, nu…

„Ăștia suntem noi, revenim la origini, mergem pe linia asta”

Am făcut 5 schimbări, numai jucători tineri, ăștia suntem noi, revenim la origini, o să mergem pe linia asta. Trebuia să câștigăm cu 3-1 acel meci sau 4 (n.r. cu FCSB), trebuia să fie 3-0 la pauză. Am pierdut puncte mari la Sepsi iar. Așa e în play-off, echipele sunt acolo, mici detalii fac diferența, cred că în seara asta am fost mult mai eficienți decât Craiova.

Suntem acolo, victoria asta ne aduce încredere, ne așteaptă un meci foarte greu acasă cu CFR-ul, sperăm să îi batem. Să vorbim în perioada asta de ce se va întâmpla în vară mi se pare greșit, nu putem vorbi de lucrul acesta, vom vedea la momentul oportun, când se termină campionatul, ce va fi.

Începem ceva frumos, sper să fac ceva frumos, să clădesc ceva frumos pentru Farul în viitor. (n.r. despre Mihai Popescu) Da, e bun, el e fundaș central toată ziua, dar îl băgăm și în bandă pentru că nu suntem o echipă așa de mare”, a spus Gică Hagi la finalul meciului Universitatea Craiova – Farul 1-2. 

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare