Radu Drăgușin, sfătuit de o vedetă din fotbalul mondial să renunțe la Tottenham! Îndemn clar legat de viitorul fundașului „tricolor”

Radu Drăgușin (22 de ani), românul din defensiva lui Tottenham, a primit un sfat prețios din partea unui fost jucător important din Europa, înaintea meciului retragerii „Generației de Aur”.

Partida stelară va avea loc pe data de 25 mai, pe Arena Națională, începând cu ora 20:30. Legendele României vor da piept cu superstarurile care au scris istorie la nivel mondial. Multe vedete au sosit deja la București, printre care și un fost fotbalist de la Napoli.

Gokhan Inler l-a povățuit pe Radu Drăgușin să plece la Napoli

Elvețianul s-a făcut remarcat în tricoul echipei de lângă Vezuviu pe parcursul celor patru ani petrecuți la Napoli, între august 2011 și august 2015.

În ultima vreme, au apărut nenumărate zvonuri cu privire la un interes al napoletanilor în ceea ce privește un eventual transfer al fundașului român din Premier League. Englezii au lămurit situația, dezvăluind că se vor baza pe Radu Drăgușin în următorii ani, însă apărătorul de 22 de ani este sfătuit în continuare să se despartă de clubul londonez.

Gokhan Inler este de părere că o ofertă din partea lui Napoli nu ar trebui refuzată de „tricolor”, întrucât ar avea șansa să devină o legendă a pătimașilor suporteri italieni. Totodată, elvețianul a spus că experiența lui Radu Drăgușin din Serie A l-ar ajuta să se impună în echipa napoletană.

„Eu am jucat la Napoli și este extraordinar să ai șansa să joci pentru acest club. Deoarece acolo ești un jucător mare, simți pasiunea fanilor și dacă are această oportunitate, de ce nu? Are deja experiență (n.r. – Drăgușin) în fotbalul italian și acum cred că este pregătit să joace într-un oraș plin de viață. Și trebuie să fii pregătit. Nu contează de unde vii, dacă ai șansa să joci pentru acest club, trebuie să o faci”, a comunicat Gokhan Inler, la momentul sosirii în România.

Tottenham își caută fundaș nou! Este Drăgușin în pericol?

Managerul australian al lui Spurs, Ange Postecoglou, dorește să sporească nivelul competiției din lotul londonezilor. Astfel, Tottenham a pus ochii pe un apărător italian al celor de la Torino, Alessandro Buongiorno.

Potrivit jurnaliștilor din Marea Britanie, gruparea din Serie A nu este dispusă să își cedeze jucătorul în Anglia dacă nu va primi 40 de milioane de euro. Buongiorno și-a exprimat și poziția despre un eventual transfer la Tottenham, recunoscând că este tentat să plece de la FC Torino.

Campionatul italian a fost un teren de „vânătoare” perfect pentru Spurs în ultimii ani. Romero, Drăgușin, Udogie și portarul Guglielmo Vicario sunt transferuri făcute din Serie A.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare