Pericol pentru Drăgușin! Tottenham vreau un nou fundaș central

Încă o situație grea pentru Radu Drăgușin! Tottenham a hotărât ce fundaș central va semna în această vară pentru a-i oferi lui Ange Postecoglou două opțiuni de rezervă remarcabile pentru viitorul sezon.

Cristian Romero și Micky van de Ven rămân opțiunile principale pentru tehnicianul lui Spurs.

Tottenham interesată de Alessandro Buongiorno

Fundașul român a jucat alături de Romero după ce Van de Ven a trecut la fundaș stânga împotriva lui Manchester City și Sheffield United. Drăgușin a impresionat în aceste meciuri, iar asta l-a făcut pe Postecoglou să ia în considerare extinderea acestui comutator în viitor.

Campionatul italian a fost un teren de vânătoare perfect pentru Tottenham, în ultima vreme. Romero, Dragusin, Udogie și portarul Guglielmo Vicario sunt transferuri făcute din Serie A. Numărul transferurilor din Italia se poate înmulți, după cum susțin ultimele zvonuri din Italia. Tottenham este gata de o înțelegere pentru impresionantul star de la Torino, Alessandro Buongiorno.

Conducerea lu Torino va cere o sumă mare pentru Buongiorno. „Il Toro” cere o sumă de 40 de milioane de euro pentru plecarea sa. Deși există încă o mică șansă să rămână în țara sa natală, Buongiorno a recunoscut anterior că o mutare în Premier League „îl atrage”.

Napoli visează la Drăgușin

Evoluția lui Radu Drăgușin a continuat să fie urmărită de Napoli. Italienii continuă să îl aibă pe român pe lista de achiziții. Napoletanii l-au mai dorit pe fundașul central și lunile trecute, însă Tottenham a fost cea care a avut câștig de cauză în cele din urmă.

Napoli stă la pândă pentru transferul lui Radu Drăgușin în această vară, însă suma cerută de Tottenham îngreunează afacerea. Suma acestuia este de aproape 50 de milioane de euro.

Fosta campioană a Italiei vrea să se întărească la nivelul axului central din defensivă. Aceștia îi mai au pe listă pe Alessandro Buongiorno, David Hancko și Rafa Marin, soluții mai ieftine decât Radu Drăgușin, anunță italienii.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare