Radu Drăgușin, dorit insistent de un club important din Europa! Ce îngreunează realizarea transferului

La începutul anului 2024, Radu Drăgușin (22 de ani) a ajuns la Tottenham, după transferul de la Genoa, care l-a făcut să devină cel mai scump fotbalist român din istorie (31 de milioane de euro, cu tot cu bonusuri).

Napoli visează la transferul lui Drăgușin

Situația lui Radu Drăgușin a continuat să fie urmărită de Napoli, iar italienii continuă să îl aibă pe român pe lista de achiziții. Napoletanii l-au mai dorit pe fundașul central și lunile trecute, însă Tottenham a fost cea care a avut câștig de cauză în cele din urmă.

Napoli stă la pândă pentru transferul lui Radu Drăgușin în această vară, însă suma cerută de Tottenham îngreunează afacerea: aproape 50 de milioane de euro.

Fosta campioană a Italiei vrea să se întărească la nivelul axului central din defensivă și îi mai au pe listă pe Alessandro Buongiorno, David Hancko și Rafa Marin, soluții mai ieftine decât Radu Drăgușin, anunță italienii.

Rămâne de văzut ce decizie va lua Napoli în cele din urmă și dacă oficialii clubului vor fi dispuși să pună banii pe masă pentru un eventual transfer al lui Radu Drăgușin.

Radu Drăgușin a dat de înțeles că rămâne la Tottenham

Sosit la începutul anului la Tottenham, Radu Drăgușin a evoluat destul de puțin pentru londonezi și s-a vorbit inclusiv despre o plecare a fotbalistului de la actuala formație. A reapărut varianta Napoli, însă internaționalul român a transmis un mesaj cât se poate de clar după ultima partidă a sezonului.

Drăgușin a ținut să evidențieze modul în care a fost primit la Tottenham și le-a transmis fanilor că vor continua împreună și din noul sezon.

„Ce mod de a încheia sezonul! În aceste câteva luni pe care le-am petrecut la Tottenham Hotspur, am simțit un sentiment incredibil de apartenență. Mulțumesc, familiei Spurs, pentru că m-a primit cu brațele deschise. Haideți să continuăm împreună!”, a scris Radu Drăgușin, pe Instagram.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare