Ange Postecoglou, veste colosală pentru Radu Drăgușin! Ce se va întâmpla cu fundașul român de la Tottenham

Ange Postecoglou, managerul australian al celor de la Tottenham, a oferit o veste colosală pentru Radu Drăgușin. Fundașul grupării de pe fostul „White Hart Lane” a bifat prima partidă din postura de titluar contra lui Fulham, în trecutul apropiat. Din păcate pentru român, trupa sa a fost învinsă categoric, scor 0-3, pe data de 16 martie. Radu Drăgușin a avut partea sa de vină la primul gol al celor de la Fulham.

După acel duel din Premier League, Ange Postecoglou a afirmat că jucătorul din România nu a greșit mai mult decât au făcut-o coechipierii săi. Tehnicianul lui Tottenham a considerat că toți elevii săi s-au prezentat foarte modest pe „Craven Cottage”.

Antrenorul australian a înaintat o veste colosală pentru Radu Drăgușin: „Face parte din viitorul nostru”

Potrivit celebrului jurnalist italian Fabrizio Romano, Ange Postecoglou a dezvăluit faptul că Radu Drăgușin intră în planurile de viitor ale celor de la Tottenham, vorbind, din nou, despre prestația românului din deplasarea contra celor de la Fulham.

„Nu a venit să joace un meci. Nu cred că împotriva lui Fulham a fost mai bun sau mai rău decât oricine altcineva. L-am semnat pe Radu pentru că vedem un jucător care poate contribui aici. E pregătit, este disponibil, face parte din viitorul nostru”, a declarat Ange Postecoglou, potrivit omului de presă din Italia

  • Radu Drăgușin a fost prezent pe teren în cele două partide amicale ale României din luna martie, contra Irlandei de Nord (București) și împotriva Columbiei (Madrid). Luis Diaz, superstarul de la Liverpool, i-a pus probleme apărătorului lui Edi Iordănescu.

Radu Drăgușin a fost schimbat la pauza meciului de pe „Civitas Metropolitano”

România s-a prezentat slab în cele două partide de pregătire din luna martie. Remiză cu Irlanda de Nord, 1-1, și eșecul cu Columbia, 2-3, au ridicat multe semne de întrebare înaintea EURO 2024, turneul final care se va desfășura în Germania, la vară.

Radu Drăgușin a fost schimbat la pauza duelului de la Madrid, iar impresarul Florin Manea a intervenit pe acest subiect, fiind contactat de sportpesurse.ro.

„(n.r. – de ce a fost schimbat Radu la pauză?) Nu l-a schimbat la pauză că a jucat prost, ci că a simțit ceva din punct de vedere fizic. Nu că ar fi jucat prost. Mie mi s-a părut că toată echipa nu a fost într-o formă bună, el nu a greșit la goluri. Per total au fost probleme în apărare. Nu acuz colegi de-ai lui, oricui i se întâmplă să aibă un meci mai nefericit. Radu nu a greșit, dar poate nu a mai fost așa impresionant ca până acum. Era la un moment dat 3-0 și era normal să nu dai bine ca apărare”, a declarat Florin Manea, în exclusivitate pentru sportpesurse.ro.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare