Radu Drăgușin, al doilea meci la rând ca titular în Premier League! Fundașul român primește în continuare credit din partea lui Ange Postecoglou

Radu Drăgușin a fost trimis pentru al doilea meci la rând în Premier League încă din primul minut de către antrenorul Ange Postecoglou la Tottenham.

S-a întâmplat la partida disputată pe teren propriu de gruparea din Nordul Londrei contra celor de la Luton Town, în etapa cu numărul 30 din actuala stagiune a celui mai puternic campionat din Europa.

Radu Drăgușin, titular la Tottenham pentru a doua oară la rând în Premier League

Înainte de pauza competițională generată de meciurile echipelor naționale, internaționalul român în vârstă de 22 de ani, care a fost titular atât în amicalul României cu Irlanda de Nord, cât și în cel contra Columbiei, a fost integralist pentru Spurs în partida pierdută cu scorul de 0-3 pe terenul celor de la Fulham, o altă echipă londoneză.

Atunci, fostului jucător de la Genoa sau Juventus i s-a reproșat modul în care a gestionat primul gol marcat de adversari și a fost destul de criticat de către presa din Anglia ulterior acelui meci.

La acel duel, Drăgușin a profitat de accidentarea olandezului Micky van de Ven, suferită anterior, în partida din deplasare cu Aston Villa, și a făcut cuplu în centrul apărării lui Tottenham cu argentinianul Cristian Romero, campion mondial în 2022, în Qatar.

Internaționalul român a fost trimis din nou alături de Cristian Romero în centrul defensivei

În condițiile în care accidentarea lui van de Ven nu a fost una foarte gravă, s-a crezut că el va fi recuperat în totalitate de-a lungul acelei pauze internaționale și astfel va reveni în primul 11 pentru acest meci cu Luton Town.

Se pare însă că nu s-a întâmplat acest lucru, sau cel puțin Ange Postecoglou nu a dorit să riște în cazul fostului fotbalist de la VfL Wolfsburg. Astfel, antrenorul australian de origine greacă a decis să mizeze din nou din primul minut pe Radu Drăgușin, tot în colaborare cu Romero în centrul liniei defensive.

De altfel, înainte de acest meci, Ange Postecoglou chiar a lăsat de înțeles într-o anumită măsură că Radu Drăgușin va mai avea șanse să joace, chiar titular, la Tottenham în viitorul apropiat.

„Nu a venit să joace un meci. Nu cred că împotriva lui Fulham a fost mai bun sau mai rău decât oricine altcineva. L-am semnat pe Radu pentru că vedem un jucător care poate contribui aici. E pregătit, este disponibil, face parte din viitorul nostru”, a spus antrenorul lui Tottenham la conferința de presă.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare