Primul verdict după accidentarea teribilă din meciul Valencia – Real Madrid este unul crunt. Cât ar urma să lipsească de pe teren Mouctar Diakhaby

Medicii au oferit primul verdict după accidentarea teribilă suferită de Mouctar Diakhaby în finalul meciului Valencia – Real Madrid 2-2, disputat sâmbătă seară în cadrul etapei cu numărul 27 din acest sezon de la Liga.

Atunci, la o fază petrecută în careul „liliecilor”, Aurelien Tchouameni s-a dezechilibrat și a căzut, fără intenție, pe piciorul drept al fundașului central de 27 de ani originar din Guineea.

Primul verdict în cazul accidentării lui Mouctar Diakhaby este unul crunt: dislocare a genunchiului! Fundașul central de la Valencia ar putea lipsi chiar și un an de pe teren

Coechipierii și adversarii lui și-au dat seama instant că este vorba despre o accidentare extrem de gravă și au făcut disperați semne spre marginea terenului, pentru ca echipa medicală să intervină cât mai rapid.

Mai mult, unii dintre jucătorii prezenți pe teren în acele momente au fost extrem de afectați de acel episod, unii dintre ei fiind surprinși cu mâinile în cap de camerele de filmat, iar alții chiar în timp ce se rugau pentru Diakhaby.

Ulterior, fotbalistul care deține și cetățeni franceză a fost transportat de urgență la spital, fapt ce a generat un alt moment extrem de emoționant, reprezentat de faptul că foarte mulți oameni aflați pe stradă în acele clipe s-au adunat în jurul ambulanței, în mod evident, afectați de această situație.

În cursul zilei de duminică a fost furnizat și primul verdict în cazul internaționalului din Guineea și nu a fost deloc unul îmbucurător. Potrivit Marca, el ar fi suferit o dislocare a genunchiului piciorului drept și ar putea lipsi chiar și aproape un an de pe gazon.

Ce au transmis „liliecii” cu privire la acest subiect

Cei de la Valencia au confirmat acest diagnostic prin intermediul unui comunicat oficial, dar nu au putut confirma și dacă perioada de absență a lui Diakhaby ar urma să fie într-adevăr cea anunțată de către jurnaliștii spanioli.

Ei au menționat că fundașul central va mai rămâne în spital pentru ceva timp, pentru investigații suplimentare, iar abia apoi se va ști exact cât va lipsi el de pe teren.

Jucătorul Mouctar Diakhaby a suferit o dislocare a genunchiului drept în meciul jucat sâmbătă pe Mestalla împotriva lui Real Madrid. După ce a primit primele îngrijiri medicale, fundașul central a rămas în spital pentru investigații suplimentare și este în așteptarea începerii procesului de vindecare”, au informat cei de la Valencia prin intermediul acelui comunicat de presă.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare