Accidentare horror în meciul Valencia – Real Madrid. Şi-a rupt piciorul, l-au dus direct la spital! Jucătorii, şocaţi pe teren

Au fost momente de groază la meciul Valencia – Real Madrid, 2-2, din campionatul Spaniei. Unul dintre jucătorii „liliecilor” şi-a rupt piciorul, la un duel în propriul careu.

În minutul 86, după o lovitură liberă a celor de la Real Madrid, Aurelien Tchouameni a pătruns în careul advers, dar s-a dezechilibrat și a căzut pe piciorul lui Mouctar Diakhaby (27 de ani).

Fundașul din Guineea a urlat de durere

Fundașul care evoluează pentru naţionala Guineei a urlat de durere, iar colegii săi au făcut semne disperate către banca de rezerve pentru a interveni echipa medicală.

Toţi jucătorii de pe teren au fost şocaţi de accidentare, şi-au pus mâinile în cap. După câteva minute, Mouctar Diakhaby a fost scos pe targă în afara terenului, în aplauzele spectatorilor.

Cel mai probabil, din imagini, internaționalului din Guineea i-a fost rupt piciorul și va lipsi o perioadă lungă de pe teren.

Final cu „scântei”

Partida s-a încheiat la egalitate, scor 2-2. Duro și Yaremchuk au înscris pentru Valencia, în timp ce Vinicius Junior a punctat de două ori pentru Real Madrid.

A fost scandal la final, deoarece Jude Bellingham a reuşit să marcheze la ultima fază a meciului, dar arbitrul fluierase deja sfârşitul meciului. Englezul a şi văzut cartonaşul roşu pentru proteste.

Madrilenii s-au distanțat la 7 puncte de Girona, ocupanta locului secund, care are un meci mai puțin disputat.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare