Pe urmele lui Gigi Becali! Conducerea lui Dinamo a criticat jucătorii și a dat vina pe ”greaua moștenire”: ”Nu avem așteptări mari!”

Andrei Nicolescu i-a criticat pe Astrit Selmani (26 de ani) și Hakim Abdallah (26 de ani), după jocul de la Iași. Dinamo a remizat, 0-0, cu Poli și a ratat o bună ocazie de a puncta în lupta pentru supraviețuire. Imediat după partidă, administratorul special al „câinilor” a dat vina și pe cei care au condus clubul până acum.

Dinamo a ratat o bună ocazie de a puncta decisiv în lupta pentru supraviețuirea în Liga 1. ”Câinii” au remizat la Iași în duelul cu o contracandidată la retrogradarea directă. Cu 26 de puncte adunate, roș-albii rămân la un pas în spatele lui FC Voluntari și la cinci puncte de FCU Craiova.

Andrei Nicolescu i-a criticat pe atacanții lui Dinamo

A fost un meci anost în Copou, în deschiderea rundei 29 din Superliga. Doar pe final, ”câinii” și-au amintit de situația disperată din clasament și au luat cu asalt careul moldovenilor. Selmani și Abdallah nu au reușit, totuși, să îl învingă pe Ailenei, prilej pentru administratorul special al clubului să critice jocul celor doi.

”Alegerile n-au fost extraordinare la finalizare, m-am uitat și la Selmani, și la Abdallah. Mă refer la deciziile lor de a juca într-un fel sau altul mingea.

Selmani mai are nevoie de timp pentru a se adapta, un kilogram sau două pentru a deveni mai activ. Abdallah s-a străduit mult astăzi, dar nu i-a ieșit. Poate îi va ieși data viitoare”, a spus Andrei Nicolescu.

Doar doi români titulari cu Poli Iași

Dinamo a avut doar doi români în teren la fluierul de start. Patriche și Bordușanu au fost preferații lui Zeljko Kopic pentru primul 11, iar mulți dintre suporteri au comentat situația. Andrei Nicolescu a dat vina pe ”moștenire”. Spune că Dinamo mai are nevoie de doi ani pentru a ”regla” situația.

”Ne-am adaptat la această situație, am ales opțiunile cu cel mai mic risc. Vom căuta în viitor să ne reechilibrăm, dacă pot spune așa.

Din păcate, Academia lui Dinamo a fost distrusă sistematic în ultimii 5 ani. Un an de academie nu ne poate aduce consistența dorită. În următorii doi ani nu cred că va putea produce ceva ce ne dorim noi.

Încercăm să o ducem mai sus, dar nu avem așteptări mari. Doar cei doi gemeni pe care îi avem în echipă. Cred că se vor putea exprima sezonul viitor”, a mai spus Andrei Nicolescu.

ECHIPELE DE START

Poli Iași: Ailenei – Todoroski, Samayoa, Itu, Fl. Ilie, Stefanovici – Harrison, Marchioni, L. Mihai – Bettaieb, Sg. Buș

Rezerve: Niga – Martac, Katanec, Bouhenna, Farcas, Jatoba, A. Roman, A. Gheorghiță, Kabran, Saghiri, Mota
Antrenor: Leo Grozavu

Dinamo: Golubovic – Edgar Ie , Velkovski, Patriche – De Moura, Gnahore, Pavicic, Bordușanu – Milanov, Abdallah, Gregorio

Rezerve: Railean – Selmani, D. Iglesias, D. Irimia, Ilic, P. Neagu, A. Bani, R. Grigore, Homawoo, Dr. Irimia, N. Roșu, Cr. Costin
Antrenor: Zeljko Kopic

Stadion ”Emil Alexandrescu”
Arbitru Rareș Vidican (Satu Mare). Asistenți Sebastian Gheorghe (Suceava), Adrian Popescu (Craiova)
Arbitru VAR Claudiu Marcu (Constanța). Asistent VAR Viorel Flueran (Craiova)

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare