Patrick Mouratoglou, „mitraliat” de CTP şi de presa internaţională, după succesul Simonei Halep la TAS: „S-a dat pe mâna acestui escroc cu bagaje”

Tribunalul de Arbitraj Sportiv a anunțat, marţi, verdictul în cazul Simonei Halep (32 de ani). Jucătoarei noastre i s-a dictat o suspendare de numai 9 luni, în loc de 4 ani, după cum hotărâse ITIA.

Instant, gândurile specialiştilor şi fanilor Simonei Halep s-au dus către Patrick Mouratoglou, cel care era antrenorul româncei, când fostul număr 1 WTA a fost contaminată cu Roxadustat.

CTP a zis că e un „escroc cu bagaje”

Cristian Tudor Popescu recunoaşte că nu se mai aștepta la o asemenea răsturnare de situație.

Simonei Halep i s-a făcut dreptate, este o veste foarte bună, în ciuda faptului că e surprinzătoare, eu nu am mai auzit de o asemenea reducere de suspendare până acum, de la 4 ani la 9 luni.

Și este o veste foartă bună pentru că Tribunalul de la Lausanne a ținut seama de ce am spus din primul minut și până azi.Am susținut mereu, am și scris, că Simona a greșit, dar nu pot să cred că în mod conștient ar fi introdus în corp acea substanță!

Faptul că Mouratoglou, chiar atât de târziu, a recunoscut – pentru că din ordinul lui i s-a dat acel colagen contaminat, iar Simona nu a știut ce a luat -, asta a contat.Cele 9 luni date ca pedeapsă sunt corecte, o penalizează pentru că s-a dat pe mâna acestui escroc cu bagaje, să țină minte să nu mai facă așa ceva.

Și-a abandonat staff-ul și s-a pus în brațele altui staff străin.Acest escroc a fost izgonit recent de echipa lui Holger Rune, Simona ar fi trebuit să se informeze mai bine înainte de a se abandona pe mâna escrocului Mouratoglou”, a spus CTP pentru gsp.ro.

Întâlnire Simona Halep – Patrick Mouratoglou?

Scott Barclay, jurnalist specializat în tenis, l-a atacat pe antrenorul francez, dar a şi anticipat cum ar putea să reacţioneze fostul colaborator al lui Halep.

Va fi foarte ciudat când Simona Halep va da nas în nas cu Patrick Mouratoglou atunci când va juca la Miami în câteva săptămâni.

Știm doar că Patrick Mouratoglou va ieși cu o dizertație de zece mii de cuvinte în care va vorbi despre cât este de fericit că Halep a scăpat de suspendare, ca și cum el ar fi fost cel suspendat”, a postat Scott Barclay pe Twitter.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare