Parma i-a decis viitorul lui Dennis Man! Ce se va întâmpla cu fotbalistul: „Dorințele sunt clare”

Parma i-a decis viitorul lui Dennis Man. După un sezon foarte bun al românului, formația italiană se află pe primul loc în Serie B, la opt puncte în fața lui Cremonese.

Parma i-a decis viitorul lui Dennis Man

În ultima etapă de Serie B, Parma a învins-o acasă pe Pisa, pe 17 februarie, ajungând la 54 de puncte strânse pe parcursul a 26 de jocuri. Echipa lui Dennis Man se află pe prima poziție în liga secundă, la opt puncte în fața celor de la Cremonese. Internaționalul român a avut evoluții foarte bune în acest sezon, în urma cărora Parma s-a hotărât să îi prelungească înțelegerea.

În presă a apărut numele lui Inter Milano, drept o posibilă formație ce l-ar dori pe Man, dar publicația Parma Live afirmă că jucătorul le-a comunicat apropiaților faptul că vrea să rămână la actuala sa echipă, în ideea promovării și din respect față de cei ce i-au oferit încredere.

„Nu au fost programate întâlniri în următoarele zile în legătură cu prelungirea contractului lui Dennis Man. Actualul acord va expira în iunie 2025, dar dorințele celor două părți sunt clare. Man le-a spus deja apropiaților săi că își dorește să rămână la Parma și în următorul sezon, în speranța că echipa va promova, dar și din respect pentru clubul care a crezut în el și pentru un antrenor care a reușit să îi relanseze cariera. Relația dintre agent și conducerea clubului este excelentă, negocierile continuă rapid, iar, în aceste condiții, să se ajungă la o prelungire a contractului până în vară nu pare prea complicat”, a anunțat Parma Live.

Dennis Man este de acord cu prelungirea angajamentului

Fotbalistul român de 25 de ani s-a acomodat excelent la Parma, unde, în acest sezon, are 10 goluri marcate și cinci pase decisive oferite, în 21 de apariții în tricoul italienilor. Echipa sa este pe prima poziție din Serie B, cu mari șanse de promovare la finalul campionatului. Distanța față de Cremonese, echipa de pe locul doi, este de opt puncte.

Dennis Man este de acord cu prelungirea contractului până în anul 2026, chiar cu o opțiune pentru un alt sezon, iar Giovanni Becali va începe discuțiile cu oficialii Parmei în momentul în care promovarea „cruciaților” va fi ca și atinsă.

Fostul jucător de la FCSB a marcat și în ultima etapă a Parmei, contra lui Pisa, reușind să atingă borna de 10 goluri marcate în acest sezon. Atacantul a mai reușit și cinci pase de gol. Este pentru prima oară când Dennis Man înscrie un număr de goluri format din două cifre, de la transferul în Serie B. Următorul meci al Parmei este cu Como, pe 24 februarie.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare