Ovidiu Sabău nu s-a mai abținut! Și-a acuzat jucătorii după ce U Cluj a ratat finala Cupei

Ioan Ovidiu Sabău (56 de ani) și-a criticat echipa după ce U Cluj a fost eliminată din semifinala Cupei României. Antrenorul spune că jucătorii săi nu au pasiune, deși sunt bine plătiți.

U Cluj ratează încă o șansă de a câștiga trofeul Cupei României. Ardelenii au fost învinși de Oțelul Galați, 1-2, iar moldovenii vor juca finala cu Corvinul Hunedoara. La final, Dorinel Munteanu s-a plâns de lipsa banilor, iar Ovidiu Sabău că are jucători prea bine plătiți.

Ovidiu Sabău a pus tunurile pe jucătorii lui U Cluj

”Ce aș putea să spun? Și la fotbal trebuie să ai pasiune pentru el, să ai ultima fază, să înscrii. Ei din trei ocazii îți dau două goluri. La ultima fază eram doi jucători cu unul și luăm destul de ușor golurile.

Vedem, analizăm, ne așteaptă jocul de duminică, ei au entuziasm. Ce știu să facă o fac foarte bine. E o calificare importantă pentru ei. Înseamnă că se muncește. Au rezultate.

Nu am spus prea multe (n.r. în vestiar), doar că puteam să gestionăm mai bine ultima fază. Noi dăm cu latul la poartă, dar trebuie să fim mai responsabili.

Sabău, despre jucătorii lui U: ”La cum sunt plătiți, trebuie să dea mai mult”

”Nu vreau să trag concluzii, pentru că mai avem multe meciuri. Ne rămâne salvarea de la retrogradare. Am avut momente când puteam să ajungem în play-off, când puteam ajunge în finala Cupei, dar nu am făcut-o.

La cum suntem plătiți, cred că trebuie să dea mai mult (n.r. unii jucători). Au venit și oameni de la Cluj să ne susțină.

Nu e suficient. Poate dacă intram în prelungiri,controlam jocul. Lipsește puterea aia de a finaliza, sunt prea moi (n.r. jucătorii)”, a spus Ioan Ovidiu Sabău, la finalul meciului cu Oțelul.

ECHIPELE DE START:

Oțelul: Pap – Adăscăliței, Cisse, Yabre, Zhelev – Cisotti, Zivulic, Lameira – Maciel, Pop, Bodișteanu
Rezerve: Stoian – Neagu, Rusevic, Rus, Tănasă, Malle, Telles, Jardan, Gomes Silva
Antrenor: Dorinel Munteanu

U Cluj: Gertmonas – Oancea, Masoero, Kelven, Roger – G. Simion, Nistor, Ov. Bic, Chipciu – Silaghi, D. Popa
Rezerve: Gorcea – Doukoure, Pănoiu, Gheorghe, Roguljic, Anselmo, Techeres, Chintes, Peteleu
Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare