OFICIAL | Petrolul l-a dat afară pe Florin Pîrvu! Continuă haosul la Ploiești

Petrolul a anunțat despărțirea de Florin Pîrvu (48 de ani). ”Lupii” au terminat sezonul regulat pe locul 10 și cu probleme financiare grave.

Cele patru eșecuri consecutive i-au fost fatale lui Florin Pîrvu. Conducerea a decis să înceteze contractul cu tehnicianul care are un palmares simetric pe banca ”lupilor”: 16 victorii, 16 remize și 16 eșecuri.

Florin Pîrvu, demis de la Petrolul

Pentru Petrolul urmează playout-ul, care se anunță extrem de dificil, în condițiile problemelor financiare de la club. Peste toate, ”lupii” vor trebui să rezolve și problema antrenorului.

”Ca urmare a unei decizii luate de comun acord, colaborarea dintre FC Petrolul Ploiești și antrenorul principal Florin Pîrvu a ajuns, astăzi, la final, la aproape un an și o lună distanță de la momentul în care tehnicianul prelua conducerea echipei noastre.

Cu Florin Pîrvu pe bancă, cel care a dus mai departe munca unui alt petrolist, Nicolae Constantin, Petrolul a terminat stagiunea precedentă pe locul 8, iar în actuala ediție de campionat a avut un parcurs care a dat speranțe justificate pentru o calificare în play-off, cu victorii obținute în fața Rapidului, chiar în Giulești, contra campioanei en-titre, Farul Constanța, sau, în Bănie, împotriva Universității Craiova.

În total, Florin Pîrvu i-a condus pe „lupi” în 48 de partide oficiale (45 în Superliga și 3 în Cupa României), bilanțul său fiind de 16 victorii, 16 rezultate de egalitate și 16 înfrângeri.

Componența viitorului staff tehnic al echipei noastre va fi comunicată în perioada următoare, imediat ce aceasta va fi definitivată.

🙏 Mulțumim, Florin Pîrvu! Mult succes mai departe!”, se arată în comunicatul emis de clubul prahovean.

Deși s-a bătut cu șanse mari la calificarea în playoff, Petrolul va avea emoții cu lupta la retrogradare. După înjumătățirea punctelor, distanța față de ocupanta primului loc retrogradabil, FC Voluntari, va fi de doar 4 puncte.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare