Ofertă colosală de 6 milioane de euro primită de Gigi Becali! Cum a gestionat patronul roș-albaștrilor situația

Patronul roș-albaștrilor a luat decizia de a construi „cea mai frumoasă biserică din lume” în partea de Nord a Bucureștiului. Gigi Becali a fost nevoit să scoată o sumă foarte mare din buzunar pentru a-și realiza dorința.

Se cunoaște deja foarte bine legătura strânsă pe care milionarul din Pipera o are cu biserica, fiind un om extrem de religios, care nu ratează slujba de duminică.

Patronul roș-albaștrilor construiește biserica în urma unei promisiuni din trecut

Banii nu reprezintă o problemă în cazul „Gigi Becali – biserică”, patronul de la FCSB fiind dispus să achite orice sumă pentru a-și satisface poftele. După ce echipa sa a reușit performanța de a se califica în grupele Ligii Campionilor în 2008, după o „dublă” cu Galatasaray, Gigi Becali a promis un lucru: construirea acestui lăcaș de cult în Pipera.

A primit oferte excelente pentru acel teren, însă acesta nu s-a abătut de la planul său. Gigi Becali a mărturisit faptul că a refuzat și șase milioane de euro în schimbul acelui pământ. Lucrările se află într-un stadiu avansat, omul de afaceri fiind nevoit să scoată din buzunar aproximativ 10 milioane de euro până în prezent.

„Este o biserică pe care am făgăduit-o Domnului când am bătut-o pe Galatasaray. Am zis că dacă îi vom învinge pe turci acum, voi face o biserică acolo pe colț. Am primit pe terenul ăsta de aici 6 milioane de euro și mulți au zis ‘Lasă, că faci în altă parte!’. Dar cu Dumnezeu nu negociezi! Făgăduința mea este acum împlinită. Acum slavă Domnului că a pus asta (n.r. turla mare). Azi am pus cupola aia mare. Va fi cea mai frumoasă biserică din lume. Ca mărime sunt multe mai mari, dar ca frumusețe … Va fi din mozaic, cu pietricele aurite. Numai interiorul costă 5-6 milioane de euro. Când s-a ridicat această cupolă eu am simțit o bucurie cât toate miliardele lumii”, a declarat Gigi Becali, potrivit România TV.

Gigi Becali l-a pierdut pe „omul bun la toate”

FCSB l-a pierdut pe Ovidiu Popescu pentru meciul cu Farul Constanța, primul de la reluarea campionatului după pauza datorată echipelor naționale. Cel mai vechi jucător din lotul echipei lui Gigi Becali s-a accidentat și ar putea rata tot sezonul.

FCSB revine pe terenul de joc, după pauza competițională prilejuită de meciurile echipelor naționale. Pentru liderul din Liga 1 urmează un meci de foc.

Farul lui Gică Hagi a învins Rapid în prima etapă din play-off, în Giulești, iar ”Regele” a anunțat că țintește victoria și cu echipa fostului său patron.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare