Novak Djokovic poartă un război cu toată lumea la Wimbledon 2024. După ce s-a certat cu spectatorii, s-a răfuit şi cu BBC

Novak Djokovic (2 ATP) a câştigat în trei seturi cu Holger Rune (15 ATP) şi s-a calificat în sferturi la Wimbledon 2024. Mult mai palpitant decât meciul a fost ce s-a întâmplat la final.

Sârbul le-a reproşat spectatorilor că l-au huiduit, apoi s-a luat la harţă şi cu reporterul BBC.

Djokovic a plecat în mijlocul interviului

Tenismenul a dat un interviu pentru BBC, dar conversaţia a durat câteva zeci de secunde din cauză că sârbul s-a enervat pe tema întrebărilor privind reacţia oamenilor din tribune.

„Mai ai şi alte întrebări în afară de cele despre public? Eşti concentrat numai pe asta sau mai ai şi alte întrebări despre meci?”, a spus Djokovic.

Reporterul a încercat să-şi justifice întrebările spunând că Djokovic a fost cel care a adus în discuţie conflictul cu publicul. „Asta e deja a treia întrebare”, a reacţionat Djokovic, care n-a vrut să mai vorbească despre meciul cu Alex De Minaur din sferturile de la Wimbledon 2024.

Djokovic, ironic cu spectatorii

Sârbul a interpretat greşit vuietul tribunei. Astfel, acesta a devenit foarte teatral când spectatorii strigau „RUUUUNEEE”, considerând că îl huiduie pe el.

„Pentru toţi cei care au ales să îi trateze cu lipsă de respect pe jucători, în cazul ăsta pe mine: „Să aveţi o nooooaaapteee buuuunăăă! Nooooapteeee buuuună! Nooooapteeee buuuună

Ştiu că îl încurajau pe Rune, dar asta e şi o scuză pentru a mă huidui. Ascultă, sunt în circuit de mai bine de 20 de ani, ştiu toate tertipurile, ştiu cum funcţionează.

E în regulă, mă concentrez pe cei care sunt respectuoşi, care au plătit biletul pentru a se bucura de spectacol. Pentru cei care iubesc tenisul şi îi apreciază pe jucători şi apreciază efortul lor.

Am jucat într-o atmosferă mult mai ostilă, credeţi-mă. Nu mă puteţi atinge!” a declarat Novak Djokobvic după meciul din optimi de la Wimbledon.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare