Novak Djokovic intră în duel cu fanii de la Wimbledon! Ce a declarat sârbul după victoria împotriva lui Holger Rune

După victoria în trei seturi împotriva lui Holger Rune (15 ATP), scor 6-3 6-4 6-2, Novak Djokovic (2 ATP) s-a calificat în sferturile de finală de la Wimbledon.

Novak Djokovic, „Nu mă puteţi atinge!”

Novak Djokovic a avut parte de un meci de senzație împotriva lui Rune. La finalul partidei, evoluția sa a venit pe plan secund, sârbul războindu-se cu fanii, în condiţiile în care a simţit că a fost tratat cu multă lipsă de respect.

Sârbul a interpretat greşit vuietul tribunei. Astfel, acesta a devenit foarte teatral când spectatorii strigau „RUUUUNEEE”, considerând că îl huiduie pe el. La final, fostul număr unu mondial a ţinut să aibă ultimul cuvânt şi i-a pus la colţ pe suporterii prezenţi pe Center Court-ul de la Wimbledon.

„Pentru toţi cei care au ales să îi trateze cu lipsă de respect pe jucători, în cazul ăsta pe mine: „Să aveţi o nooooaaapteee buuuunăăă! Nooooapteeee buuuună! Nooooapteeee buuuună

Ştiu că îl încurajau pe Rune, dar asta e şi o scuză pentru a mă huidui. Ascultă, sunt în circuit de mai bine de 20 de ani, ştiu toate tertipurile, ştiu cum funcţionează. E în regulă, mă concentrez pe cei care sunt respectuoşi, care au plătit biletul pentru a se bucura de spectacol. Pentru cei care iubesc tenisul şi îi apreciază pe jucători şi apreciază efortul lor. Am jucat într-o atmosferă mult mai ostilă, credeţi-mă. Nu mă puteţi atinge!” a declarat Novak Djokobvic după meciul din optimi de la Wimbledon.

Simona Halep și-a prelungit colaborarea cu unul dintre cei mai vechi sponsori ai săi

Simona Halep se bucură în continuare de sprijin din partea unuia dintre cei mai importanți sponsori ai săi, în ciuda problemelor pe care le-a avut în ultimii ani din cauza scandalului de dopaj în care a fost implicată.

În cursul zilei de luni, s-a anunțat că a fost prelungită una dintre cele mai productive colaborări din cariera fostului lider al clasamentului WTA, una care a început încă din 2018.

„Banca Transilvania și Simona Halep continuă să joace împreună.

Cu bucurie, Banca Transilvania și Simona Halep anunță continuarea colaborării începute în 2018.

Datorită noului contract, Simona Halep este, și de acum înainte, ambasadorul BT prin care dorim să inspirăm și să mobilizăm românii. Vom vorbi împreună cu unul dintre cei mai mari sportivi ai României despre muncă, performanță, succes, curaj, motivație, sacrificiu și reziliență.

Parteneriatul Banca Transilvania – Simona Halep a început în 2018, din dorința de a-i face cât mai mândri pe români, având în vedere că în tenis Numărul 1 mondial pentru 64 de săptămâni are semnătura unei românce. De atunci, mesajele BT de 1 Decembrie au fost transmite prin intermediul Simonei Halep, prin campanii precum ‘Hai să facem treabă, România!’, ‘La mulți ani, România!’ sau, cel mai recent, în 2023, ‘Drumul greu te duce mai departe’”, a fost anunțul făcut în cursul zilei de luni.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare