Veste uriașă pentru Simona Halep! Totul este oficial: „Pentru mine este o mare bucurie”

Simona Halep se bucură în continuare de sprijin din partea unuia dintre cei mai importanți sponsori ai săi, în ciuda problemelor pe care le-a avut în ultimii ani din cauza scandalului de dopaj în care a fost implicată.

Simona Halep și-a prelungit colaborarea cu unul dintre cei mai vechi sponsori ai săi

În cursul zilei de luni, s-a anunțat că a fost prelungită una dintre cele mai productive colaborări din cariera fostului lider al clasamentului WTA, una care a început încă din 2018.

„Banca Transilvania și Simona Halep continuă să joace împreună.

Cu bucurie, Banca Transilvania și Simona Halep anunță continuarea colaborării începute în 2018.

Datorită noului contract, Simona Halep este, și de acum înainte, ambasadorul BT prin care dorim să inspirăm și să mobilizăm românii. Vom vorbi împreună cu unul dintre cei mai mari sportivi ai României despre muncă, performanță, succes, curaj, motivație, sacrificiu și reziliență.

Parteneriatul Banca Transilvania – Simona Halep a început în 2018, din dorința de a-i face cât mai mândri pe români, având în vedere că în tenis Numărul 1 mondial pentru 64 de săptămâni are semnătura unei românce. De atunci, mesajele BT de 1 Decembrie au fost transmite prin intermediul Simonei Halep, prin campanii precum ‘Hai să facem treabă, România!’, ‘La mulți ani, România!’ sau, cel mai recent, în 2023, ‘Drumul greu te duce mai departe’”, a fost anunțul făcut în cursul zilei de luni.

Ce a avut de spus fostul lider WTA cu această ocazie

De asemenea, cu această ocazie, a oferit și Simona Halep o reacție pe seama acestei chestiuni și în principiu s-a arătat foarte încântată de acest moment:

„Pentru mine este o mare bucurie să anunț astăzi parteneriatul cu Banca Transilvania pentru că a fost de-a lungul timpului, pentru mine, mai mult decât un partener, ci și un prieten, care mi-a fost alături la bine și la rău. Împărtășim aceleași valori – curaj, ambiție, sacrificii și perseverență – și avem deja o istorie împreună, în care s-a văzut că ne potrivim și facem treabă bună împreună”.

Sponsorii Simonei Halep au avut aparent un rol foarte important pentru jucătoarea de tenis în vârstă de 32 de ani, situată în prezent pe locul 1127 în clasamentul WTA, în perioada în care ea a fost suspendată de ITIA pentru dopaj.

Acest lucru a reieșit din faptul că, după ce s-a aflat că Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a redus suspendarea inițială de 4 ani la doar 9 ani și astfel urma ca Simona Halep să revină în circuitul mondial, în acel mesaj pe care l-a transmis ea la momentul respectiv, sportiva din Constanța a ținut în primul rând să le mulțumească partenerilor ei comerciali.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare