Nelu Varga nu a rezistat la umilința din Corvinul – CFR Cluj 4-0! În ce minut a părăsit stadionul

Nelu Varga nu a putut să-i țină piept până la capăt umilinței trăite pe viu cu ocazia meciului Corvinul – CFR Cluj din sferturile de finală ale Cupei României, pierdut de fosta campioană a României cu un neverosimil 0-4.

Astfel, acționarul majoritar al clubului din Gruia a fost surprins în timp ce părăsea stadionul din Hunedoara încă din minutul 50, adică imediat după ce gazdele au marcat golul de 2-0.

Nelu Varga nu a rezistat pe stadion decât până în minutul 50 al meciului Corvinul – CFR Cluj 4-0 din Cupa României

Interesant de remarcat este totuși că Mario Camora, căpitanul CFR-ului, la finalul meciului, când i s-a adus la cunoștință acest eveniment, i-a dat dreptate finanțatorului clubului ardelean pentru acest gest.

„Vă dați seama că la ce efort face omul ăsta, cu salariile, cu tot, și să vadă acest meci… Vă dați seama, cum putea să fie? În locul lui aș fi făcut la fel. Aș fi fost supărat. După ce că face efortul pe care îl face, noi ne prezentăm așa”, a spus fundașul stânga la flash-interviu.

Acest eșec drastic și neașteptat a generat mari probleme, inclusiv de sănătate, în rândul oficialilor de la CFR Cluj. Președintele Cristi Balaj a dezvăluit că de asemenea nu a prins finalul jocului pe stadion, pentru că „nu mai putea sta în picioare”, în vreme ce acționarul minoritar Ștefan Gadola a spus, în exclusivitate pentru Sport pe Surse, că s-a confruntat și el cu anumite neplăceri în timpul jocului.

„Vă rog să mă credeți că sunt pur și simplu fără cuvinte. Șunt șocat. Efectiv nu am aer! Nu-mi închipuiam că voi ajunge vreodată să văd o asemenea umilință. Nu am fost la Hunedoara. Am urmărit meciul la televizor. De fapt, la un moment dat aproape că nu mai vedeam de supărare. E incredibil! Cum să pățim așa ceva?

(n.r. dacă este posibil ca fotbaliștii să-l fi „lucrat” pe Adrian Mutu) Asta o exclud din start. Ar însemna să vorbim despre trădare și nu vreau să cred asta. Nu vorbim acum despre situația lui Mutu. Mai avem timp până mâine dimineață. Mi-e greu deocamdată să realizez ce s-a petrecut la Hunedoara. Repet, nu am aer!”, a spus Ștefan Gadola.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare