EXCLUSIV Prima reacție dură din partea șefilor lui CFR Cluj după umilința de la Hunedoara: ”Un coșmar! Nu am aer!”

Unul dintre acționarii ardelenilor, Ștefan Gadola, spune că a rămas fără replică după înfrângerea suferită de CFR Cluj contra Corvinului. Evită să se pronunțe la cald asupra viitorului lui Mutu pe banca echipei

Șefii lui CFR Cluj sedați de șocul de la Hunedoara

CFR Cluj a suferit un eșec lamentabil în sferturile de finală ale Cupei României, 0-4 la Hunedoara, cu Corvinul, iar șefii clubului sunt sedați de înfrângerea șocantă contra unei divizionare secunde. Unul dintre acționarii trupei din Gruia, Ștefan Gadola, a vorbit în exclusivitate pentru sportpesurse.ro la câteva minute după finalul partidei. Iar discursul lui a pus la colț o echipă debusolată a Clujului.

”Nu mai vedeam televizorul de supărare”

”Vă rog să mă credeți că sunt pur și simplu fără cuvinte. Șunt șocat. Efectiv nu am aer! Nu-mi închipuiam că voi ajunge vreodată să văd o asemenea umilință”, a punctat Gadola.

Ștefan Gadola e siderat de eșecul suferit de CFR Cluj la Hunedoara

Și a continuat: ”Nu am fost la Hunedoara. Am urmărit meciul la televizor. De fapt, la un moment dat aproape că nu mai vedeam de supărare. E incredibil! Cum să pățim așa ceva?”.

Ia în calcul un potențial scenariu legat de un conflict între jucători și Mutu, cu polițe plătite de fotbaliști la adresa tehnicianului? ”Asta o exclud din start. Ar însemna să vorbim despre trădare și nu vreau să cred asta. Nu vorbim acum despre situația lui Mutu. Mai avem timp până mâine dimineață. Mi-e greu deocamdată să realizez ce s-a petrecut la Hunedoara. Repet, nu am aer!”.

Balaj: ”Nu mai puteam sta în picioare”

Președintele lui CFR, Cristi Balaj, invocase și el o stare bulversantă într-o intervenție la Digi Sport: ”Nu mă simt foarte bine. Fizic, fizic. Am plecat mai repede de la stadion, după golul trei. Nu mai puteam să stau în picioare și am plecat mai repede.E sentimentul pe care l-am avut după ce am ratat calificarea cu Pyunik. N-aș vrea să am reacții la cald.Sunt multe lucruri făcute greșit, dar cea mai mare greșeală este cartonașul roșu primit de Tachtsidis. Vom discuta intern și vom decide dacă va fi pedepsit”.

A detaliat: ”Jucătorii trebuie să strângă rândurile. Ar fi un an ratat dacă nu prindem cupele europene și suntem vinovați toți.I-am rugat înainte de meci să fie înțelepți, să nu provoace și le-am spus că efortul fizic va face diferența într-un astfel de meci”.

”Îi felicit pe cei de la Corvinul și în mod special spectatorii. A fost o atmosferă frumoasă. Mă bucur pentru ei că au participat în număr atât de mare. Sper ca fotbalul din Hunedoara să crească pentru că au o echipă frumoasă”, Cristi Balaj, președinte CFR Cluj

Mutu: ”Penibili! Voi anunța mâine decizia”

De asemenea, la final, Adrian Mutu a lăsat de înțeles că se gândește la demisie: „A fost roșu clar la Tachtsidis. I-a spart nasul, i-a sărit sânge. Nu am prea multe de spus. Am fost penibili! Mai rău decât a fi penibili nu se poate! Nu pot găsi scuze, chiar dacă am avut eliminat și s-au accidentat Camora, Mogoș. Echipa trebuia să joace în 10 cu un adversar de Liga 2. Am văzut că alții pot. Trebuia să joace, chiar și fără antrenor pe bancă, cu om în minus, trebuia să joace fotbal. Avem o problemă de atitudine. Mâine voi anunța ce decizie iau. Eu mă simt umilit. Nu se poate! Tot bugetul lor e cât trei jucători de la noi”.

Adrian Mutu e pe punctul de a demisiona de la CFR Cluj după numai două luni de mandat

A întărit: ”Nu se poate așa ceva! Sunt umilit. Nu cred că aș putea să îi iert pe jucători după acest eșec. Era foarte important meciul, nu se respectă culorile clubului, nu sunt respectat eu. În cariera mea de jucător, de antrenor, chiar dacă am pierdut, am avut o altă abordare. Mă gândesc bine în seara asta, mâine anunț clubul decizia mea”.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare